Save the date: Business Day Italy

woensdag 12 mei 2021

Organisator

Nederlandse ambassade in Rome Consulaat-Generaal in Milaan Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 12 mei 2021 09:30 Tot 12 mei 2021 16:30

Wilt u zakendoen in Italië? Tijdens de online Business Day Italy ontdekt u een scala aan mogelijkheden. De focus ligt op de sectoren circular cities, e-commerce, healthy ageing en water & bioeconomy. Reserveer 12 mei alvast in uw agenda.

De Business Day Italy richt zich op ondernemers met ervaring in export en/of investeren in het buitenland. U krijgt online een update over interessante markten en gaat in gesprek over kansen voor uw bedrijf. De voertaal is Engels.

Waarom deze Business Day?

Een nieuwe regering onder leiding van Mario Draghi, de impact van het coronavirus, grootse investeringsplannen - er gebeurt heel veel in Italië. Italië is daarnaast een van Nederlands belangrijkste handelspartners in Europa. Er zijn dan ook volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers om zaken te doen en samen te werken.

Onder meer de Next Generation EU-fondsen stimuleren de komende jaren belangrijke investeringen in Italië. Het gaat waarschijnlijk om investeringen op het gebied van circulaire steden, e-commerce, gezond ouder worden en water & bio-economie.

Waarom deelnemen aan deze Business Day?

Deze Business Day Italy biedt u in één dag tijd:

  • inzicht in de actuele ontwikkelingen en het zakenklimaat in Italië;
  • kennis over kansen in specifieke sectoren;
  • overzicht van ondersteuning en activiteiten van de Nederlandse overheid in 2021 voor ondernemers die (willen) zakendoen in Italië;
  • netwerkcontacten.
Ga naar website Je verlaat deze website