Save the date: Handelsmissie Landbouw naar Tunesië

woensdag 1 november 2023

Tunesië

Organisator

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Evenement data

Van 1 november 2023 09:00 Tot 1 november 2023 17:00

Is uw bedrijf internationaal actief in de sectoren water, inclusieve landbouw of duurzame energie? Bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen en wilt u bijdragen aan kennisdeling in Tunesië? Ga dan in november 2023 mee op handelsmissie. Houd deze pagina in de gaten. De precieze data worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Schreinemacher in september op werkbezoek

Voorafgaand aan de handelsmissie brengt minister Schreinemacher van 5 - 7 september 2023 een werkbezoek aan Tunesië. Heeft u interesse om aan te sluiten? Kijk voor de contactinformatie onderaan deze pagina.

Tijdens het werkbezoek is economische samenwerking een belangrijk onderdeel. Minister Schreinemacher bezoekt Tunesië samen met Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die een belangrijke rol spelen in de sectoren water, klimaatslimme en inclusieve landbouw, en duurzame energie. Binnen deze sectoren kan Nederland positief bijdragen aan de lokale ontwikkeling door banen en verdienkansen te creëren.

Handelsmissie Tunesië november 2023

Na het werkbezoek, wordt in november een handelsmissie zonder bewindspersonen naar Tunesië georganiseerd. U kunt hieraan deelnemen. Informatie hierover wordt zo snel mogelijk gedeeld op deze pagina.

Voor wie?

De handelsmissie is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn binnen de klimaat- en waterslimme landbouw of breder watermanagement. Het doel van de missie is om kennis en kunde te delen met Tunesische counterparts. Ook worden mogelijkheden verkend voor samenwerking tussen Nederlandse en Tunesische bedrijven en organisaties. 

Ga naar website Je verlaat deze website