The Netherlands Meets Minnesota in Med Tech

zondag 16 april 2023

Minneapolis

Organisator

de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij en Oost NV LIOF Oost NL Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Trade and Innovate NL

Entreekosten

950,00 EUR

Evenement data

Van 16 april 2023 09:00 Tot 20 april 2023 17:00

Ben jij als Nederlands bedrijf (internationaal) actief in medical devices? Wil je graag de markt van de Verenigde Staten betreden of verkennen? Meld je dan nu aan!

Het programma wordt intensief en zal een goede indruk geven van het Amerikaanse Med Tech Ecosysteem. Het programma geeft inzicht in “Doing Business in Med Tech Minnesota” door bedrijfsbezoeken in en rondom Minneapolis, speciale netwerkevents met Amerikaanse business partners en daarnaast zal voor ieder bedrijf individuele matchmaking met business leads georganiseerd worden.

Ook zal een deel van het programma het bezoeken van een wetenschappelijke beurs zijn, waarbij een bijzondere keynote wordt gegeven door een Amerikaanse spreker uit Minnesota. Deze missie is een onderdeel van een lang termijn programma georganiseerd door BOM, LIOF, Oost NL en NL CG Chicago voor de aankomende twee jaar. Doel hiervan is om een duurzame relatie met Minnesota op te bouwen om Med Tech clusters in beide landen te versterken.

Ga naar website Je verlaat deze website