Trends in Export 2022

donderdag 7 april 2022

Johan Cruijff ArenA Johan Cruijff Boulevard 1, Amsterdam

Organisator

evofenedex Atradius

Evenement data

Van 7 april 2022 13:30 Tot 7 april 2022 18:00

Trends in Export is al jaren hét event voor ondernemers die internationaal zakendoen. Tijdens het live event op donderdag 7 april 2022 worden de resultaten van het jaarlijkse onderzoek gepresenteerd door Tom Kaars Sijpesteijn van Atradius en Bart Jan Koopman van evofenedex. Ieder jaar kent Trends in Export een thema, dit jaar staat het event in het teken van digitalisering.

Digitalisering is tegenwoordig niet meer weg te denken van iedere bedrijfsagenda. De corona-pandemie heeft nogmaals bevestigd hoe cruciaal een goede digitale infrastructuur is voor succesvol (internationaal) ondernemen. Denk aan digitaal vergaderen, e-commerce, het digitaliseren van het logistieke proces en digitale portals.

Tijdens het event zoomen we in op de rol van digitalisering binnen de export. Zal nieuwe technologie verlichting brengen in de handel en op welke termijn? Waarom is digitalisering in de internationale supply chain noodzakelijk en wat is er nog voor nodig om adoptie op grote schaal te bewerkstelligen?

Om aan de wensen van uw klanten te kunnen blijven voldoen en de concurrentie voor te blijven is het cruciaal dat u serieus met digitalisering aan de slag gaat. Meld u daarom snel aan en haal inspiratie uit ons event.

Programma

13:30 Start bijeenkomst

13:40 Presentatie Rapport Trends in Export 2022

14:30 Keynote verzorgd door Danny Mekić

15:15 Pauze

15:35 Tafelsessie ronde 1

16:00 Tafelsessie ronde 2

16:35 Borrel & entertainment

18:00 Eind

Spreker: Danny Mekić

Danny Mekić (1987) startte als vijftienjarige zijn eerste technologiebedrijf. Inmiddels is hij in Nederland uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van toekomststrategie, innovatie en digitale transformatie. Leiders van "Fortune 500"-organisaties, overheden en ondernemers werken met Danny samen om de wereld van morgen te begrijpen, te ontwerpen en te creëren, in plaats van erdoor ingehaald te worden. Daarnaast inspireert Danny organisaties door middel van lezingen, gastcolleges, dagvoorzitterschappen, en publiceert hij regelmatig in kranten, waaronder NRC Handelsblad en The Financial Times.

Tafelsessies

Tijdens het event kunt u deelnemen aan twee tafelsessies. Hiervoor kunt u zich inschrijven na het aanmelden.

LET OP! U KUNT ZICH MAXIMAAL VOOR TWEE SESSIES INSCHRIJVEN

Sessie 1: Digitalisering in de export

Sessie 2: Grondstofproblematiek

Sessie 3: E-commerce & platformen

Sessie 4: De economische transitie in het Midden-Oosten

Sessie 5: Trends tafel

Sessie 6: 360 fabriek

Voor wie?

LET OP! Dit event is bedoeld voor iedereen die werkt als exportmanager of zakendoet op internationaal niveau.

Het doel

Het doel is om deelnemers in een middag bij te praten over actuele Trends in Export. Als deelnemers behandelen we de laatste ontwikkelingen en geven we je praktische tips en handvatten om hier als bedrijf op in te spelen.

Ga naar website Je verlaat deze website