Virtuele handelsmissie Digitale Technologie naar Panama

maandag 25 oktober 2021

Organisator

Nederlandse ambassade in Panama Holland House Panama

Entreekosten

500,00 EUR

Evenement data

Van 25 oktober 2021 15:00 Tot 27 oktober 2021 19:00

De Nederlandse Ambassade in Panama-City & Holland House Panama organiseren een Virtuele Missie naar Panama van 25-27 oktober 2021. Innovatieve bedrijven in digitale technologie uit Nederland, Curaçao, Aruba en Sint Maarten worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke 3-daagse virtuele handelsmissie.

De missie wordt geleid door Fabia Tetteroo-Bueno, CEO van Philips Latijns-Amerika en uitgevoerd met de steun van lokale partners op het gebied van technologie, zoals de City of Knowledge en de technologiekamer CAPATEC.

De missie richt zich op de volgende kansrijke sectoren:

💡 Logistiek en havendigitalisering (Smart Logistics / Smart Ports)

💡 Gezondheid (Digital Health / Health Tech)

💡 Financiële sector (Cybersecurity / Fintech)

💡 Overheid (E-government solutions)

💡 E-commerce (E-commerce applicaties)

Mogelijkheden in Panama

Door de centrale ligging, uitstekende zee- en luchtvaartverbindingen en het gunstige vestigingsklimaat wordt Panama vaak de ‘Hub of the Americas’ genoemd. Het stabiele, hoge inkomensland in Midden-Amerika is een regionaal handels-, logistiek en financieel centrum dat veel Nederlandse bedrijven heeft aangetrokken (Nederland is momenteel de 3de investeerder in Panama wereldwijd en o.a. Philips heeft er haar hoofdkantoor voor Latijns-Amerika). Dankzij de uitstekende connectiviteit en het vestigingsklimaat voor technologiebedrijven is Panama goed op weg om ook een digitale hub te worden. Het land ligt op het kruispunt van 7+1 onderzeese glasvezelkabels (de Google Curie-kabel is in aanbouw) dat zorgt voor betrouwbaarheid van data- en spraaktransmissies, lage datalatentie en de hoogste vaste internetsnelheid in Latijns-Amerika. Samen met de prachtige technologieparken en de vele fiscale en migratievoordelen voor techbedrijven is het de ideale investeringslocatie en exportbestemming voor bedrijven in digitale technologieën!

Belangrijkste onderdelen

✅ Virtueel platform dat uw bedrijf onder de aandacht brengt

✅ Matchmaking met 4-6 gerichte potentiële klanten en partners

✅ Thematische webinars (over Digital Health, Cybersecurity/Fintech en meer)

✅ Virtueel bezoek aan de technologieparken City of Knowledge & Panama Pacifico

✅ Officiële presentatie van het onderzoek naar kansen in de techsector in Panama van Holland House Panama, uitgevoerd in opdracht van NLinBusiness. 

Kosten & inschrijving

De deelnamekosten bedragen 500 euro per bedrijf (gefactureerd in US dollars). Er kunnen maximaal 10 bedrijven deelnemen. Inschrijven kan via de registratielink. Registratie deadline: uiterlijk tot woensdag 6 oktober a.s.

Meer info: neem contact op met Holland House Panama, Remco de Bruijn, rdebruijn@hollandhousepanama.com of kijk op de website.

Ga naar website Je verlaat deze website