Virtuele handelsmissie kunstmatige intelligentie België

donderdag 27 mei 2021

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlandse ambassade in Brussel

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 27 mei 2021 09:00 Tot 28 mei 2021 17:00

Bent u actief op het gebied van kunstmatige intelligentie (artificial intelligence - AI)? En wilt u zakendoen in België? Neem dan op 27 en 28 mei deel aan deze virtuele handelsmissie.

Tijdens deze virtuele missie ontmoet u Belgische ondernemers die net als u willen samenwerken op het gebied van AI. U krijgt de kans om uw kennis te verbreden en nieuwe zakelijke contacten op te doen.

Voor wie?

De missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren:

  • smart health
  • smart buildings/cities
  • autonome systemen (productie/logistiek)

Wij moedigen vrouwelijke ondernemers in het bijzonder aan om zich aan te melden.

Deze missie richt zich op bedrijven en kennisinstellingen die AI-gedreven toepassingen en diensten ontwikkelen, en daarbij op zoek zijn naar informatie, netwerken, partners, klanten en bedrijven.

België, een interessante AI-markt

AI brengt verschillende technologieën en toepassingen samen. Het speelt een steeds grotere rol in de technologische industrie en daarbuiten. Belangrijke punten voor de ontwikkeling van AI in Nederland zijn: meer inkomsten voor Nederlandse AI-bedrijven, het ontsluiten van meer AI-expertise en de introductie van nieuwe technologieën bij bedrijven laagdrempeliger maken.

Het is daarom de moeite waard om naar partnerschappen en markten over de grens te kijken. En vooral België is een interessante markt voor Nederlandse bedrijven. Grensoverschrijdende samenwerking kan de hele Nederlandse AI-sector versterken.

Ga naar website Je verlaat deze website