Virtuele Kansensessie Healthy Ageing & Long Term Care in het Verenigd Koninkrijk

donderdag 18 augustus 2022

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) NBSO Manchester

Evenement data

Van 18 augustus 2022 14:00 Tot 18 augustus 2022 15:15

Bent u werkzaam op het gebied van Healthy Ageing en benieuwd naar uw zakelijke kansen in het Verenigd Koninkrijk? Neem dan op donderdag 18 augustus deel aan de Virtuele Kansensessie Healthy Ageing & Long Term Care in het Verenigd Koninkrijk.

De Britse bevolking vergrijst, net als de Nederlandse. In de komende 50 jaar zal het aantal Britse 65-plussers verdubbelen naar ongeveer 20 miljoen. Om te voldoen aan de veranderende behoeften van deze oudere samenleving heeft de Britse overheid nu een 'Ageing Society Grand Challenge' ontworpen.

Er is £ 98 miljoen aan financiering beschikbaar om producten en diensten te ontwikkelen die ouderen ondersteunen. De belangrijkste onderdelen van de strategie zijn Diagnostics, SMART Technologies, Assistive Technologies en Therapeutics.

Voor wie?

Deze virtuele kansensessie is interessant voor Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van Healthy Ageing en interesse hebben in het Verenigd Koninkrijk.

Waarom meedoen?

Tijdens deze virtuele kansensessie hoort u over uw zakelijke kansen in het Verenigd Koninkrijk. De belangrijkste bevindingen uit het kansenrapport over de Britse Healthy Ageing sector worden met u gedeeld. Na afloop van de sessie ontvangt u dit rapport digitaal.

Ook krijgt u tijdens de sessie informatie over de fysieke factfinding missie naar het Verenigd Koninkrijk. Deze missie vindt plaats van 3 tot en met 5 oktober 2022. Tijdens de missie brengen de deelnemers onder andere een bezoek aan het Healthy Ageing ecosysteem in Manchester.

Ga naar website Je verlaat deze website