Virtuele missie Zuidoost-Azië met minister Sigrid Kaag

maandag 12 oktober 2020

Organisator

Ministerie van Buitenlandse Zaken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Singapore Nederlandse ambassade in Vietnam Nederlandse ambassade in Jakarta Nederlandse ambassade in Maleisië Nederlandse ambassade in Thailand

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 12 oktober 2020 09:00 Tot 11 december 2020 17:00

Wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Of wilt u in deze dynamische regio uw contacten uitbreiden? Neem dan deel aan deze unieke online handelsreis. Wij presenteren een reeks van activiteiten tussen 12 oktober en 11 december.

Deze 5 snelgroeiende economieën van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) bieden veel kansen, ook in digitale tijden. Deze missie is gefocust op kansrijke sectoren voor Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen die actief zijn in:

  1. agrifood & technologie;
  2. waterbeheer en -technologie;
  3. afvalbeheer en circulair ontwerp.

Medio december organiseren we een meerdaags programma voor bedrijven in de gezondheidssector over kansen in Thailand, Maleisië en Indonesië. Daarvoor kunt u zich later aanmelden.

Virtueel, dus niet vliegen

Deze rondreis brengt u, zonder vliegbewegingen, in een aantal weken naar Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand en Vietnam.

  • Verbreed uw kennis en netwerk.
  • Verken (verdere) mogelijkheden voor uw bedrijf en/of instelling in de regio.
  • Neem via het interactieve b2match-platform deel aan webinars, regionale beurzen en individuele matchmaking (op basis van uw bedrijfsprofiel).

Parallel aan de handelsmissie spreken leden van het Nederlandse kabinet met hun Aziatische collega’s om het pad op deze markten te effenen.

Ga naar website Je verlaat deze website