Virtuele presentatie van marktrapport Kansen in de sport in Spanje

woensdag 25 november 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) NBSO Barcelona Orange Sports Forum

Evenement data

Van 25 november 2020 15:00 Tot 25 november 2020 16:00

Is uw bedrijf actief in de sportsector of daaraan verbonden sectoren? En bent u benieuwd naar de marktkansen in de sport in Spanje? Meld u dan aan voor de presentatie van het marktkansenrapport op 25 november.

In 2020 zou de Vuelta, de Ronde van Spanje, in Utrecht starten. Naar aanleiding hiervan heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) opdracht gegeven om onderzoek te doen naar de kansen in de sport in Spanje. Orange Sports Forum (OSF) heeft dit onderzoek uitgevoerd en een rapport opgeleverd.

Door de coronapandemie kon de start van de Vuelta in Nederland helaas niet doorgaan. Maar RVO en haar partners presenteren toch graag het rapport aan u.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Op sportgebied zijn Nederland en Spanje enorm met elkaar verbonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Nederlandse voetballers en trainers die actief zijn (geweest) in de Spaanse voetbalcompetitie. Ook op zakelijk gebied liggen er veel kansen voor Nederlandse bedrijven in de Spaanse sportmarkt.

Wat biedt het webinar?

Tijdens het webinar presenteert het OSF het kansenrapport. RVO en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Barcelona vertellen u meer over de instrumenten die de Nederlandse overheid biedt, om bedrijven te ondersteunen met zakendoen in het buitenland. Het Johan Cruyff Institute vertelt u over de Spaanse sportmarkt en ervaringen met zakendoen in Spanje.

Ga naar website Je verlaat deze website