Vlaams-Nederlandse handelsdag

dinsdag 14 juni 2022

Organisator

Flanders Investment & Trade (FIT) Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg Nederlandse Ambassade in België NLinBusiness Voka Mechelen

Entreekosten

50,00 EUR

Evenement data

Van 14 juni 2022 11:30 Tot 14 juni 2022 18:00

De Vlaams-Nederlandse handelsdag zal nu in Turnhout plaatsvinden op 14 juni 2022. Het programma blijft tot nader order hetzelfde.

Het leek ons geen goed idee om een typisch netwerkevent als dit te laten plaatsvinden met een mondkapje op. We willen ook graag solidair bijdragen tot het terugdringen van besmettingen. Ook hier is Vlaams-Nederlandse samenwerking de juiste keuze.Maar, niet getreurd, uitstel is geen afstel. Wij willen in de eerste helft van volgend jaar de goede traditie verderzetten en de volgende editie van de Vlaams-Nederlandse handelsdag in Turnhout organiseren met het enthousiasme van altijd.

Als buurland blijft België aantrekkelijk voor Nederlandse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze zuiderburen. Hoog tijd dus om de temperatuur op te meten en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tijdens de Vlaams-Nederlandse Handelsdag leer je hoe je de Vlaamse markt het best benadert, hoe je jouw kansen op succes verhoogt en misschien vind je er de juiste zakenpartner.

Waarom deelnemen?

  • Kennisoverdracht door middel van workshops met ervaringsdeskundigen over diverse aspecten van het zakendoen in Vlaanderen en Nederland.
  • Netwerken met vele kennis- en dienstenleveranciers uit Vlaanderen en Nederland op het netwerkplein.
  • Eén-op-één business ontmoetingen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers. Je stelt zelf je afsprakenkalender samen online!
  • Mis bovendien, bij de start, de plenaire keynotes niet van CEO Pieter Janssens (Intracto) en CEO Eric van Schagen (Simac) die beide veel ervaringen hebben op de Nederlandse en Vlaamse markt! 

Meer details kun je binnenkort terugvinden op de eventwebsite zelf (de link zullen we nog bekendmaken)! 

Waarom deelnemen?

  • Kennisoverdracht door middel van panelgesprekken met ervaringsdeskundigen over diverse aspecten van het zakendoen in Vlaanderen en Nederland.
  • Netwerken met kennis- en dienstenleveranciers uit Vlaanderen en Nederland op het netwerkplein.
  • Eén-op-één ontmoetingen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers.

Interesse?

Schrijf je nu hier in!

Ga naar website Je verlaat deze website