Webinar en matchmaking met de Belgische fiets- en fietsinfrastructuursector

dinsdag 8 juni 2021

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Brussel

Entreekosten

250,00 EUR

Evenement data

Van 8 juni 2021 09:00 Tot 8 juni 2021 17:00

Heeft u innovatieve oplossingen in de fietssector of de fietsinfrastructuursector? En wilt u zakendoen en contacten opbouwen in België? Neem dan op 8 juni deel aan het online evenement, met matchmaking.

De focus van het evenement ligt op:

  • het presenteren van kansen en mogelijkheden in de Belgische fiets- en fietsinfrastructuursector;
  • het opbouwen of vergroten van een netwerk in het B2G (Business-to-Governement)- of B2B (Business-to-Business)-segment van de markt. De overheid en het bedrijfsleven zijn de belangrijkste afnemers;
  • kennismaken met openbare aanbestedingen.

Voor wie?

Het evenement is bedoeld voor organisaties die actief zijn in de volgende sectoren:

  • Kennis en diensten: organisaties die, in een adviserende rol, werken met partners en/of klanten. Dit zijn publieke en private partijen die zich met verschillende activiteiten rond fietsen bezighouden, zoals: planning, infrastructuur en netwerkontwerp, dataverzameling en onderzoek, beleidsontwikkeling en toepassing.
  • Producten: organisaties die fietsen en fietsaccessoires ontwerpen/ontwikkelen, produceren en verkopen. Denk hierbij ook aan fietslogistiek en koeriersdiensten.
  • Bouw: organisaties die in fietsinfrastructuur gespecialiseerd zijn, maar ook in parkeervoorzieningen, straatmeubilair en verkeersregelinstallaties voor fietsen.
Ga naar website Je verlaat deze website