Webinar: Eurostars infosessie en kennisdeling met ervaren Eurostars bedrijf

donderdag 4 juni 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 4 juni 2020 10:00 Tot 4 juni 2020 11:15

Bent u mkb'er in de high tech onderzoeks- en ontwikkelingssector? Werkt u daarbij samen met partners in andere landen of wilt u dit in toekomst gaan doen? Misschien is Eurostars dan een interessante subsidie voor u. Wilt u meer weten over Eurostars? Meld u dan aan voor dit webinar op 4 juni 2020.

Voor wie?

We geven de training voor innovatieve mkb'ers en/of onderzoekers die van plan zijn om bij de komende call (sluitingsdatum 3 september 2020) of in de toekomst een projectvoorstel in te dienen. Subsidieadviseurs zijn ook welkom. Ruud Albers, CEO van NutriLeads, zal zijn ervaringen met Eurostars tijdens de sessie met u delen. NutriLeads rondde recent een Eurostars project succesvol af. De voertaal van het webinar is Nederlands.

Voorlopig programma

Na een korte inleiding in Eurostars zal de sessie focussen op de vraag, wat succesfactoren zijn voor een goede aanvraag en succesvolle projectuitvoering. Wij gaan ervan uit dat deelnemers onze webpagina Eurostars en mijnrvo pagina Eurostars hebben geraadpleegd. Er is veel gelegenheid voor het stellen van vragen vanuit de zaal.

  • Introductie Eurostars programma (Niels van Leeuwen en Elisabeth Heins-Wunderle, adviseurs RVO)
  • Ervaringen van NutriLeads met Eurostars (Ruud Albers, CEO NutriLeads)
  • Vraag- en antwoordsessie met NutriLeads en RVO   
Ga naar website Je verlaat deze website