Webinar Horizon Europe - een vooruitblik

donderdag 29 oktober 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 29 oktober 2020 10:30 Tot 29 oktober 2020 11:30

Wilt u een vooruitblik over wat we op dit moment over Horizon Europe weten – en wat nog niet? Voor succesvolle deelname in Horizon Europe is het belangrijk om te weten welke veranderingen de Europese Commissie beoogt met de gefinancieerde projecten. Kennis nemen van de Europese beleidsdoelen waarop Horizon Europe steunt, helpt hierbij. Volg daarom het webinar Horizon Europe – een vooruitblik.

Horizon Europe is de opvolger van het succesvolle Europese Onderzoeks- en Innovatieprogramma Horizon 2020. Het nieuwe programma beslaat de periode 2021-2027. Met Horizon Europe wil de Europese Commissie (EC) het concurrentievermogen van Europa vergroten door wetenschap en innovatie te stimuleren. Daarnaast wil de EC het bedrijfsleven en de academische wereld uitdagen om samen oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken die in heel Europa, en de wereld, spelen.

Net als haar voorganger biedt Horizon Europe straks kansen voor iedere organisatie die actief is in onderzoek, technologische ontwikkeling en/of innovatie in internationaal verband. Ook voor individuele onderzoekers zijn er in Horizon Europe weer kansen.

Ga naar website Je verlaat deze website