Webinar: ontdek uw kansen in het Braziliaanse luchthavenprogramma

woensdag 24 maart 2021

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse Ambassade in Brasília Netherlands Aerospace Group (NAG)

Evenement data

Van 24 maart 2021 15:00 Tot 24 maart 2021 16:30

Bent u benieuwd naar uw kansen in de Braziliaanse luchthavensector? En wilt u meer weten over de factfindingmissie naar Brazilië die op dit onderwerp aansluit? Schrijf u dan in voor dit webinar op 24 maart.

Privatisering biedt grote kansen

Brazilië is de grootste markt voor luchtvervoer in Zuid-Amerika. Het land heeft 99 vliegvelden, waarvan 18 voor internationaal gebruik en 81 voor vluchten in de regio.

Na eerdere privatisering van 23 vliegvelden, wil de regering alle overige staatsvliegvelden overdragen aan de private sector.

Het Nationaal Secretariaat voor Burgerluchtvaart (ANAC) schat dat de investeringen in Braziliaanse vliegvelden in 2019 - 2022 ongeveer € 1,7 miljard zijn. Dit is bovenop de € 197 miljoen van de federale overheid.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor bedrijven die zich willen verdiepen in de kansen en samenwerkingsmogelijkheden van de Braziliaanse luchtvaartsector.

In juli 2020 is het programma 'Duurzame luchthavenontwikkeling in Brazilië' opgericht. Hieronder valt een factfindingmissie naar Brazilië en een technisch bezoek van een Braziliaanse delegatie aan Nederland. Dit is een voortraject voor een langdurige samenwerking tussen Nederlandse bedrijven in deze sector.

Dit is het 3e webinar over Braziliaanse vliegvelden. In dit webinar hoort u over de handels- en investeringsmogelijkheden voor het belangrijkste internationale vliegveld van Brazilië. Daarnaast krijgt u inzicht in hoe u met andere Nederlandse bedrijven kunt optrekken in de Braziliaanse luchthavenmarkt.

Ga naar website Je verlaat deze website