Webinar over digitalisering van de Turkse maakindustrie

dinsdag 13 juni 2023

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse ambassade in Ankara Consulate General in Istanbul

Evenement data

Van 13 juni 2023 14:00 Tot 13 juni 2023 15:30

Heeft uw bedrijf oplossingen voor Artificiële (kunstmatige) Intelligentie (AI), 5G, Internet of Things (IoT), blockchain, robotica, AgTech of cybersecurity? Wilt u uw kennis en activiteiten verleggen naar een nieuwe markt? Of ontwikkelt uw organisatie nieuwe technologie om in een productieomgeving te testen? Neem dan op 13 juni deel aan het webinar over digitalisering in de Turkse maakindustrie.

Digitalisering Turkse maakindustrie

Turkije investeert flink in de digitalisering van haar maakindustrie. De vraag naar oplossingen om de digitalisering te versnellen in bijvoorbeeld de automotive, de textiel-, de landbouw- en de metaalsector is groot. Het land richt Digital Innovation Centers op om bedrijven te ondersteunen. Ook zoekt Turkije kennissamenwerking in EU-verband, zoals Horizon Europe, Digital Europe en EUREKA/Eurostars.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Met ruim 85 miljoen inwoners en een ligging die een toegangspoort is naar een veel grotere markt, is Turkije een strategische locatie voor samenwerking. Er is een sterke productiesector, met een bekwaam personeelsbestand en een moderne infrastructuur. De digitale verandering is volop bezig. De nationale agenda van het land moedigt digitale innovatie aan.

Met uw digitale oplossingen profiteert u in deze groeiende sector. De hoeveelheid data stijgt. Door de Turkse industriekennis en uw handvatten voor procesoptimalisatie en datagedreven beslissingen heeft u concurrentievoordeel.

Ga naar website Je verlaat deze website