Webinar Pluimveesector in West-Afrika

dinsdag 30 juni 2020

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Evenement data

Van 30 juni 2020 15:30 Tot 30 juni 2020 17:00

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de pluimveesector in West-Afrika? En wilt u in korte tijd meer horen over de ontwikkelingen in Ghana, Nigeria, Ivoorkust en Senegal? Volg dan op 30 juni dit webinar.

Met 400 miljoen inwoners is West-Afrika een enorme consumentenmarkt. Naar verwachting verdubbelt dit aantal de komende 30 jaar. Pluimvee is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding en er is veel ruimte voor groei van deze sector. Het meeste vlees wordt geïmporteerd, maar overheden in de regio willen meer zelfvoorzienend worden in (pluimvee)vlees en eieren. De huidige COVID-19 pandemie versterkt deze wens om zelfvoorzienend te worden.

Mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven

De Landbouwraden, verantwoordelijk voor Nigeria, Ghana, Ivoorkust en Senegal, zien de verdere ontwikkeling en groei van de pluimveesector als prioriteit. Op basis van recente studies, gaat het webinar in op de mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers in deze landen. Lokale medewerkers van de Nederlandse ambassades praten u bij over de ontwikkelingen in Ghana, Nigeria, Ivoorkust en Senegal.

Ga naar website Je verlaat deze website