Webinar Zakelijke kansen in architectuur en ontwerp van steden in Zuid-Korea

donderdag 24 juni 2021

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Nederlandse Ambassade in Seoel

Evenement data

Van 24 juni 2021 09:30 Tot 24 juni 2021 10:45

Wilt u weten welke marktkansen er zijn voor Nederlandse architecten in Zuid-Korea? Op 24 juni krijgt u antwoord op uw vraag, tijdens de digitale bijeenkomst 'Zakelijke kansen in de Zuid-Koreaanse architectuur- en urban designsector'. Ga in gesprek met specialisten in deze markt tijdens verschillende break-outsessies.

Zuid-Korea is de afgelopen eeuw razendsnel ontwikkeld en verstedelijkt. Dit heeft gevolgen voor de architectuur en het ontwerp van steden in het land.

Koreaanse bouwsector is in beweging

Er is veel nieuwbouw, vooral in Seoel en omgeving. Ook worden bestaande gebieden herontwikkeld. Hierbij is steeds meer vraag naar architectuur van hoge kwaliteit. Er is ook oog voor wensen van gebruikers, aandacht voor inpassing in de omgeving en duurzaamheid.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor Nederlandse ondernemers in de architectuur- of urban designsector, die graag zaken willen doen met Zuid-Korea.

Marktrapport Zuid-Korea: kansen in de architectuursector

In 2020 heeft Peter Underwood een studie uitgevoerd naar de marktkansen. Dit is gebeurd in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de ambassade in Zuid-Korea. De auteur presenteert de resultaten tijdens het webinar. Het marktrapport geeft:

  • een overzicht van de Koreaanse markt voor architectuur en gebiedsontwikkeling;
  • een beschrijving van de trends;
  • tips voor het betreden van de Koreaanse markt.

Bekijk de samenvatting van het rapport Architecture & urban design in the Republic of Korea. Het is ook mogelijk om het hele rapport op te vragen (Engelstalig, pdf).

Ga naar website Je verlaat deze website