Webinar zakendoen in China voor ervaren bedrijven

dinsdag 16 maart 2021

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Trade and Innovate NL Brabantse Ontwikkelings Maatschappij Brainport Development LIOF Utrecht Region

Evenement data

Van 16 maart 2021 09:00 Tot 16 maart 2021 10:00

De Chinese economie heeft als een van de weinige grote economieën toch een groei laten zien over 2020. Bent u benieuwd hoe u in deze uitdagende tijden kansen op de Chinese markt benut? Meld u dan aan voor dit webinar op 16 maart.

De Nederlandse ambassade in China geeft een update over de huidige ontwikkelingen in het land.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor Nederlandse bedrijven die hun producten of diensten al op de Chinese markt aanbieden. In een latere fase wordt er een webinar georganiseerd voor startende bedrijven op de Chinese markt.

In de break-out sessies deelt een ervaren ondernemer zijn kennis over zakendoen in China in het COVID-19 tijdperk. Daarna is er een interactief gedeelte waarin u uw vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met elkaar.

Laat ons bij uw aanmelding weten tegen welke vraagstukken u aanloopt bij het zakendoen met China. Dan kunnen wij het webinar zo goed mogelijk afstemmen op uw situatie. Vragen die na 12 maart worden ingestuurd worden niet meer meegenomen in het webinar.

Ga naar website Je verlaat deze website