Zakendoen in Turkije

dinsdag 14 januari 2020

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Prinses Beatrixlaan 2, Den Haag

Organisator

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Consulate General in Istanbul Nederlandse ambassade in Ankara

Evenement data

Van 14 januari 2020 14:15 Tot 14 januari 2020 17:30

Wilt u ondernemen in Turkije en zich hierover goed laten informeren? Kom dan naar het evenement Zakendoen in Turkije op 14 januari in Den Haag. Ervaren ondernemers en experts van de overheid delen waardevolle informatie en tips. Doe hier uw voordeel mee en schrijf u in!

Tijdens de bijeenkomst vertelt de Nederlandse ambassade over de laatste ontwikkelingen die voor zakendoen belangrijk zijn. Ook delen zij de zakelijke kansen die zij in Turkije zien voor Nederlandse ondernemers zoals u. Hun plaatselijke kennis is hierbij onmisbaar. Verder is er een panel, waarbij u informatie opsteekt van andere ondernemers met ervaring in Turkije.

Interessant voor u?

Dit evenement is ideaal als u meer wilt weten over wat er precies komt kijken bij het zakendoen in Turkije. Behalve economische ontwikkelingen en kansen komen ook praktische tips aan bod. Bijvoorbeeld hoe de Nederlandse overheid u kan helpen bij uw plannen. Ook als u specifieke vragen heeft, zit u goed. Economische medewerkers van de Nederlandse ambassade en het consulaat-generaal zijn er om uw vragen te beantwoorden.

Ga naar website Je verlaat deze website