Pak uw kansen op het WK (2026) en de Olympische Spelen (2028) in Los Angeles

Publicatiedatum:

23 februari 2023

Bron:

NBSO Los Angeles Ministerie van Buitenlandse Zaken

Bent u een ondernemer actief in de sportsector? Heeft u interesse in zakendoen in de VS en in het bijzonder Los Angeles? 

Zoals u mogelijk weet is Los Angeles een van de grootste sportregio’s in de VS. Met 20 miljoen inwoners, een economie groter dan Nederland, en topclubs en stadions in alle major leagues, is LA een kansrijke markt voor innovatieve sportondernemers. Sterker nog, met het WK (2026) en de Olympische Spelen (2028) op de planning is het NU het moment om te verkennen en relevante verbindingen te maken.

Hoe pak ik dit succesvol aan?

Er zijn echter geen shortcuts voor het zakendoen in Los Angeles en ook al liggen de kansen er, het kost de nodige moeite om deze succesvol aan te pakken. Zodoende biedt het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Los Angeles “Office Hours” aan om u te begeleiden en te helpen in deze megastad!

 Daarbij wordt er in november 2023 een grote Sport Missie gepland voor het Nederlandse bedrijfsleven. Mogelijk dé kans voor uw bedrijf om met besluitvormers in contact te komen. Ook om die reden is het goed om het gesprek met ons alvast aan te gaan via de “Office Hours”!

 

Wat:                    Office Hours for NL Sport Entrepreneurs and Organizations.  

Periode:              1 t/m 20 maart

Waar:                  Zoom link wordt gedeeld wanneer een afspraak wordt ingepland

Hoe:                     Plan uw afspraak via deze link

 

We praten graag met u verder over de volgende stappen in LA!

Download rapport Je verlaat deze website