Bedrijven deelname SXSW Tradeshow

Neem deel aan SXSW op de tradeshow of in New Dutch Wave House
vrijdag 08 maart 2019
Austin, Texas
Austin
Evenement data:
08-03-2019t/m 14-03-2019 - Austin, Texas - Austin
Organisator: 
Creative Holland
ism Rijksdienst voor Ondernemers RVO.nl
Brainport Eindhoven
Brabant C
NBSO Houston
Gemeente Rotterdam
New Dutch Wave
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
€1950 voor start-ups en €5000 voor MKB bedrijf
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
vrijdag 15 februari 2019

Howdy!!

Bent u een innovatieve tech of creative start-up en bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met uw innovatieve idee of product? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar South by Southwest (SXSW).

SXSW (8 tot en met 17 maart 2019) is een jaarlijks festival in Austin, Texas USA op het snijvlak van interactieve media, film en muziek. Op ruim honderd podia treden meer dan 2000 artiesten op uit meer dan vijftig landen. Sinds 1987 heeft SXSW-wereldsterren ontvangen onder wie Bruce Springsteen, Prince, Jay-Z en Pharrell. In de editie van 2016 heeft president Barack Obama op het festival een toespraak gehouden. Het onderstreept het groeiende belang van SXSW als mondiaal fenomeen. Voor 2019 zijn sprekers zoals Wyclef Jean, Joseph Lubin, Zoe Saldana, Maria Shriver en Jeff Zucker aangekondigd

Nederland presenteert zich op de SXSW Tradeshow met een New Dutch Wave Paviljoen en richt zich op het versterken van de positie van Nederlandse bedrijven (start-ups, scale-ups en MKB bedrijven op de Amerikaanse markt. Mail ons op info@newdutchwave.com voor vragen!