Hackathon over de toekomst van mobiliteit

dinsdag 19 februari 2019
Latvian Mobile Telephone
Riga
Evenement data:
19-02-2019t/m 21-02-2019 - Latvian Mobile Telephone - Riga
Organisator: 
Nederlandse ambassade in Riga
Garage48
Latvian Mobile Telephone
Entreekosten: 
Gratis
Voertaal: 
Engels

Bent u geïnteresseerd in innovatieve en vooruitstrevende oplossingen op het gebied van smart mobility en duurzame logistiek? Kom dan van 19 tot en met 21 februari 2019 naar de hackathon 'The future of mobility - Get connected!' in Riga, Letland.
In 2018 organiseerde de Nederlandse ambassade het staatsbezoek van Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander aan Letland. Als vervolg op het staatsbezoek organiseert de ambassade in februari de hackathon. Het doel is om de economische relatie tussen Nederland en Letland te bevorderen. Het evenement biedt kansen voor innovatie, maar kan ook start-ups uit de sectoren transport, logistiek en mobiliteit aantrekken.
100 deelnemers (in teams van minimaal 3 en maximaal 5 personen) werken 48 uur lang aan duurzame en innovatieve oplossingen. De deelnemers komen uit het bedrijfsleven, de academische wereld en de publieke sector. De thema's van de hackathon zijn: Alternative mobility, Navigation and innovative use of traffic data, Smart urban logistics, Mobility as a service.

Land (locatie evenement): 
Letland
Werelddeel: 
Europa