Handelsmissie Vietnam 2019

Maritieme handelsmissie
woensdag 20 maart 2019
Vietnam
Vietnam
Evenement data:
27-03-2019t/m 29-03-2019 - Vietnam - Vietnam
Organisator: 
Netherlands Maritime Technology (NMT)
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
Vanaf €950 excl. BTW per persoon
Voertaal: 
Engels

Interesse in kennismaken met belangrijke partijen uit de Vietnamese scheepsbouwindustrie? Grijp nu je kans om mee te gaan met NMT’s handelsmissie naar Vietnam! In 2017 was het land goed voor plaats nummer 10 in de wereld qua opleveringen van schepen en momenteel staat Vietnam op een negende plaats qua orderboeken per ‘builder country’. Op verzoek van verschillende leden organiseert NMT in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Hanoi een maritieme handelsmissie naar Vietnam van 20 t/m 25 maart 2019 waarbij de regio’s Hai Phong, Hanoi en Vung Tau worden bezocht.

De handelsmissie is gepland voorafgaand aan de maritieme beurs INMEX Vietnam, welke in Ho Chi Minh zal plaatsvinden van 27- 29 maart. De missie omvat bezoeken aan diverse scheepswerven, Vietnamese overheidsorganisaties en Vietnamese en Nederlandse bedrijven. De missie richt zich zowel op de productiemogelijkheden als verkoopkansen in Vietnam.

Eind februari 2018 bevatte het Vietnamese orderboek 174 zeeschepen, waarvan ongeveer een derde sleepboten voor Damen betrof.

Type activiteit: 
Onderwerpen: 
Land (locatie evenement): 
Vietnam
Werelddeel: 
Azië