Missie Scale-ups water, voedsel en energie

zondag 24 maart 2019
Dubai
Evenement data:
24-03-2019t/m 28-03-2019Dubai
Organisator: 
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
ScaleUpDelta
Rotterdam Partners
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
Deelnamekosten zijn € 250 per persoon, exclusief btw
Voertaal: 
Engels

Bent u actief op het gebied van water, voedsel en energie én heeft u interesse om de mogelijkheden voor u en uw bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) te verkennen? Ga dan mee in maart met onze water, voedsel, energie innovatiemissie naar Dubai.
Nederland heeft uitgebreide kennis op de thema’s water, voedsel en energie. Dit komt goed van pas in de V.A.E., waar een tekort aan water is, voedsel wordt geïmporteerd en verbreding van de energiemix noodzakelijk is. De V.A.E. is zich bewust dat ze snel hierop moeten inspelen, om te voorkomen dat het land straks achter de feiten aanloopt.
Nederland profileert zich de komende jaren in de Golfregio op de verbinding tussen  water, voedsel en energie. Nederland bouwt in 2020 zijn deelname aan de wereldtentoonstelling Dubai EXPO2020 op rondom dit thema. Gelet op de behoefte aan kennis op deze sectoren waarop Nederland voorop loopt, biedt deze innovatiemissie goede kansen voor Nederlandse bedrijven om zich in de Golfregio te presenteren en zaken te gaan doen.

Type activiteit: 
Land (locatie evenement): 
Verenigde Arabische Emiraten
Werelddeel: 
Azië