Ontmoet zakenpartners tijdens Photonics West

zaterdag 02 februari 2019
Verenigde Staten, San Francisco
Evenement data:
02-02-2019t/m 07-02-2019Verenigde Staten, San Francisco
Organisator: 
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)
PhotonicsNL
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
Verschillende mogelijkheden.
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
maandag 15 oktober 2018

Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met potentiële zakenpartners in de VS? Neem dan begin februari 2019 deel aan hét grootste mondiale fotonica innovatie-evenement: Photonics West in San Francisco.

Het doel van het evenement is om mogelijkheden te creëren voor de Nederlandse fotonicasector in de VS. Photonics West bestaat uit een beurs en diverse conferenties. Meer dan 20.000 mensen bezoeken jaarlijks dit toonaangevende evenement.

De voorbereidingen voor Nederlandse deelname aan Photonics West zijn in volle gang. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland werkt hiervoor nauw samen met PhotonicsNL, de overkoepelende fotonicaorganisatie in Nederland. PhotonicsNL organiseert een Holland Avenue, bestaande uit 12 stands, op een A-locatie vlakbij de hoofdingang. Evenals in voorgaande jaren organiseren wij tijdens Photonics West samen met het Nederlandse consulaat in San Francisco een aantal aanvullende activiteiten om zo onze goede fotonica kennispositie onder de aandacht te brengen.

Type activiteit: 
Land (locatie evenement): 
Verenigde Staten
Werelddeel: 
Noord-Amerika