Road to GES-evenement in Kansas City

zondag 17 maart 2019
Kansas City
Evenement data:
17-03-2019t/m 19-03-2019Kansas City
Organisator: 
Nederlands Consulaat-Generaal in Chicago
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
Deelname kost € 475
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
dinsdag 12 februari 2019

Bent u een innovatieve Nederlandse ondernemer en actief in de agro-, food- of biobased-sector, of de daaraan gerelateerde watersector? En wilt u uw marktkansen verkennen in de Midwest van de Verenigde Staten? Ga dan mee met de handelsmissie naar Kansas City en bezoek het evenement Road to Global Entrepreneurship Summit (GES).
Deze missie is bestemd voor Nederlandse start-ups, scale-ups en innovatieve mkb’ers die geïnteresseerd zijn in de Amerikaanse markt en de lokale netwerken en ecosystemen. Kansas City is een van de grote steden in de Midwest en ligt in een regio waarin de agro-, food- en biobased-sectoren zich sterk ontwikkelen.
De VS biedt, als grootste economie ter wereld, interessante kansen voor de Nederlandse ondernemer. Het 13 staten tellende Middenwesten van de VS is daarin geen uitzondering. De bruisende start-upcultuur, centrale ligging en vele hoofdkantoren van grote bedrijven maken deze regio erg aantrekkelijk. Met name in de sectoren agro/food, biotech, biobased en water heeft de regio zich de afgelopen decennia ontwikkeld.

Type activiteit: 
Land (locatie evenement): 
Verenigde Staten
Werelddeel: 
Noord-Amerika