Sefa Research Project 2018 - Argentinië

een op maat gemaakt onderzoek in de Argentijnse markt, uitgevoerd door ambitieuze studenten van de Universiteit van Amsterdam
vrijdag 01 juni 2018
Argentinië
Evenement data:
01-06-2018t/m 31-08-2018Argentinië
Organisator: 
studievereniging Sefa
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
TBC
Voertaal: 
Nederlands

Het Sefa Research Project biedt bedrijven onderzoek en advies van hoge kwaliteit onder de kostprijs. Een selecte groep, bestaande uit de meest getalenteerde en gemotiveerde studenten van de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, is beschikbaar om nieuwe opdrachten aan te nemen voor 2018.

Het Research Project geeft bedrijven de mogelijkheid om voor een lage prijs hun marktkansen te onderzoeken in Argentinië. Het project bestaat uit 3 fasen: het vooronderzoek, het veldonderzoek en een afsluitende rapportage en presentatie bij uw bedrijf. Onze studenten worden ondersteund door consultants van de Boston Consulting Group en Deloitte, en een team van hoogleraren aan de Universiteit van Amsterdam. In het verleden hebben wij al verschillende succesvolle projecten kunnen uitvoeren. Mocht u interesse hebben, kunt u onze informatiebrochure opvragen - deze bevat onder andere case studies van voorgaande projecten een transparant overzicht van de kosten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!