Zakendoen met de Asian Development Bank

dinsdag 26 maart 2019
ADB hoofdkantoor
Manilla, Filipijnen
Evenement data:
26-03-2019t/m 28-03-2019 - ADB hoofdkantoor - Manilla, Filipijnen
Organisator: 
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Nederlandse ambassade Manilla
Nederlandse vertegenwoordiging bij de ADB
Entreekosten: 
Gratis
Bedrag: 
Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
donderdag 28 februari 2019

Wilt u zakendoen met de Asian Development Bank (ADB)? Kom dan op 27 en 28 maart 2019 naar de Business Opportunities Fair (BOF) in Manilla. U krijgt de mogelijkheid om uw kansen te verkennen en in contact te komen met professionals van de ADB.
Op 27 en 28 maart 2019 organiseert de ADB voor de 10e keer de jaarlijkse 'Business Opportunities Fair' op het hoofdkantoor in Manilla. Tijdens deze 2 dagen zullen verschillende regionale managers en project officers u informeren over de algemene strategie van de bank. U krijgt ook informatie over de verschillende programma's, goedgekeurde projecten en budgetten per deelsector in de verschillende Aziatische landen. Daarnaast krijgt u inzicht in de (aanbestedings)processen van de ADB.
Heeft u de ambitie om uw bedrijf te kwalificeren voor toekomstige opdrachten van de ADB? Maar beschikt u nog niet over het netwerk en de juiste kennis? Dan biedt de BOF 2019 een goede gelegenheid als 'one-stop forum' om snel uw kennis over de bank te vergroten en met relevante personen in contact te komen.

Land (locatie evenement): 
Filipijnen
Werelddeel: 
Azi√ę