België

B2b-matchmaking tijdens AquaConSoil

Zoekt u internationale partners om mee samen te werken op het gebied van duurzaam bodem- en watermanagement? Neem dan deel aan de b2b-matchmaking tijdens AquaConSoil.

Vlaams Nederlandse Handelsdag 2019

Zakendoen tussen Vlaanderen en N

Tijdens de Vlaams-Nederlandse handelsdag worden zowel Vlaamse als Nederlandse bedrijven geïnformeerd over de mogelijkheden van het zakendoen in Nederland of Vlaanderen.

2 Seas Mid-Term Review

Benieuwd welke resultaten tot nu toe zijn behaald bij het 2Zeeën-programma van INTERREG? Kom dan op 25 en 26 april naar 2 Seas Mid-Term Review in Gent ICC.

Nederlands Paviljoen op Potato Europe

"the place to be" voor

De NAO (Nederlandse Aardappel Organisatie) organiseert in samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit een Nederlands aardappelpaviljoen op de Potato Europe in Kain op 4 en 5 september 2019.

Contracten met agenten en distributeurs

De compacte training voor export

Werk jij met contacten van agenten of distributeurs in het buitenland? Tijdens deze workshop krijgt de cursist o.a. antwoord op onderstaande vragen:

Export van A t/m Z

Basiscursus in export en interna

Wil jij meer inzicht in het exportproces? Bij export krijg je te maken met verschillende wet- en regelgeving en uiteenlopende bedrijfsrisico’s. Een groot deel van deze risico's kan beperkt worden als je op de hoogte bent van de belangrijkste zaken rond export.

Energiesector België

Podcast de ondernemersdesk | Europa

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: België. De energiesector bij onze zuiderburen biedt volop kansen.

Pagina's