Brazilië

DOUANE EN LOGISTIEKE ZAKEN IN BRAZILIË

Exportzendingen naar Brazilië

Wanneer je wilt gaan exporteren naar Brazilië kun je enkele hindernissen verwachten. Het (douane) personeel heeft bijvoorbeeld geen moeite heeft met stakingen met als gevolg dat de doorlooptijden in de haven lang en onvoorspelbaar zijn.

ANUTEC Brazil

Int technology vakbeurs voor de

ANUTEC Brazilië is de leidende beurs voor de Food Industrie in Brazilië. ANUTEC Brazil biets een overzicht van de hele chain met de nadruk op processing, packaging, food safety en ingrediënten alsmede services en oplossingen op het gebied van Animal Protein.

Utility Brazil 2018, São Paulo

Forum & Expo voor de Smart E

Utility Brazil - Forum & Expo, voorheen Latin America Utility Week, brengt leveranciers samen van technologie, oplossingen en diensten voor meet- en intelligente netwerken.

Experts en Consultants - Low Carbon Brazil

Het Nederlands consulaat-generaal in São Paulo wijst op kansen voor dienstverleners in de 2e fase van Low Carbon Brazil. Dit is een door de EU gefinancierd project ter bevordering van kennis- en technologieoverdracht en een samenwerking tussen het Europese en Braziliaanse mkb-bedrijven.

Sector sketch Mining Brazil

Opportunities for Dutch companies

This sector sketch has been performed by the NBSO Brazil office in Belo Horizonte. It brings an overview of mining activity in Brazil, its relevance to the Brazilian economy and a closer look at Minas Gerais, the most important mining state.