Duitsland

Life Sciences & Health | Germany

Task Force Health Care, Innovation Quarter and the NBSO Stuttgart organise a health mission focussed on regional hospitals of the German Federal States Bavaria and Baden Württemberg.

Handelsmissie Life Sciences & Health

Beieren en Baden-Württemberg

Is de Duitse ziekenhuissector een afzetmarkt voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar samenwerkingspartners binnen (universitaire) medische centra in Zuid-Duitsland?

Ondernemersmissie TechTex Duitsland

Het segment technische textiel zorgt voor 60% van de branche omzet in Duitsland. Ook blijft het segment naar verwachting groeien en wordt er veel aandacht besteed aan ontwikkeling. De TechTex sector is in Duitsland ook nauw verbonden met haar topsectoren. Ook vindt er ieder jaar in Frankfurt de Techtextil plaats.

LSH missie naar Zuid-Duitsland

Bezoek ziekenhuizen en gerelatee

Is de Duitse ziekenhuissector een afzetmarkt voor uw bedrijf?
Of bent u op zoek naar samenwerkingspartners binnen (universitair) medische centra?

Dutch Pavilion

Taste The Future

Gielissen zorgt er met een spraakmakend pavilion voor, dat Nederland nadrukkelijk in beeld komt. En binnen die fraaie context kunt ú zich als bedrijf scherp profileren.

SMM 2020

Neem deel aan het Holland Pavilj

SMM is de meest toonaangevende maritieme vakbeurs wereldwijd en dus ideaal voor het presenteren van je maritieme innovaties en technologie. De vorige editie trok meer dan 2.200 exposanten en ruim 50.000 bezoekers.

Electrical Energy Storage

Op de Electrical Energy Storage in München komt de Europese energieopslagsector bij elkaar. Dit is de grootste en best bezochte energieopslagbeurs van Europa. Wil je jouw bedrijf ook presenteren op deze beurs? Sluit je dan aan bij de FME Holland Energy Storage Lounge.

Bionnale Life Sciences en Health

Matchmaking Event in Berlijn

Bent u actief op het gebied van de Life Sciences en Health sector? Kom dan naar het matchmaking event tijdens de Bionnale Life Sciences en Health, op 7 mei in Berlijn.

Pagina's