Nederland

Voorlichtingsbijeenkomst Eurostars

Bent u een R&D gedreven mkb'er in de technologiesector en werkt u samen of wilt u samenwerken met partners in andere landen? Neem dan deel aan deze voorlichtingsbijeenkomst.

India Symposium 2019

The Association of Indian Chambers of Commerce ASSOCHAM and The Institute of Chartered Accountants of India, Netherlands are pleased to invite you for the “INDIA SYMPOSIUM 2019” event to be held on 14th May 2019 from 16:00 - 19:30 hrs at Aparthotel Adagio Amsterdam City South Professor J.H.

Export naar China

Voorbereidingen bij export naar

Wie zijn of haar goederen naar China exporteert moet er rekening mee houden dat de importregelgeving hier per dag kan veranderen. Dit zorgt soms voor de nodige uitdagingen.

De zakelijke cultuur in Japan

Vertrouwensrelatie is van crucia

Per 1 februari 2019 is het vrijhandelsakkoord tussen de EU en Japan in werking getreden. Dit maakt het gemakkelijker om zaken te doen met Japan, omdat bijvoorbeeld de invoerrechten zijn verlaagd. Een mooi moment dus om te kijken naar wat de kansen zijn voor jouw bedrijf om te handelen met Japan.

KVK Oorsprong: trends & ontwikkelingen

Omtrent oorsprong en handelsverd

Als (exporterend) bedrijf krijg je vaak te maken met het aspect oorsprong. Er zijn op dit moment wat ontwikkelingen op oorsprongsgebied die je vast niet ontgaan zijn. Wat betekent dit dan voor jouw bedrijf?

Vlaams Nederlandse Handelsdag 2019

Zakendoen tussen Vlaanderen en N

Tijdens de Vlaams-Nederlandse handelsdag worden zowel Vlaamse als Nederlandse bedrijven geïnformeerd over de mogelijkheden van het zakendoen in Nederland of Vlaanderen.

Bouw spoortunnel tussen Tallinn en Helsinki

Bouwen Nederlandse bedrijven binnenkort de grootste spoortunnel ter wereld? Kom op 24 april naar Amsterdam voor informatie over de geplande spoortunnel tussen Tallinn en Helsinki.

2 Seas Mid-Term Review

Benieuwd welke resultaten tot nu toe zijn behaald bij het 2Zeeën-programma van INTERREG? Kom dan op 25 en 26 april naar 2 Seas Mid-Term Review in Gent ICC.

Pagina's