Zwitserland

Sportmissie naar Zwitserland

Have you ever wondered what sport will look like in the future? How technology will change how sport is played, governed and even conceptualised?

The Digital health market

in the Netherlands and Switzerland

This report aims to support Dutch – Swiss public and private collaboration in the area of e-health.

Het Zwitserse start-up ecosysteem

Rapport van de Nederlandse ambassade in Zwitserland over het start-up ecosysteem in het land. De Zwitserse overheid, financiers, bedrijven en andere organisaties besteden veel aandacht aan start-ups. Er zijn meer dan 150 initiatieven om het Zwitserse start-up ecosysteem te verbeteren.

Blockchain in Switzerland

Rapport van de Nederlandse ambassade in Zwitserland over Blockchain. Blockchain-technologie gaat de komende jaren bestaande markten transformeren en mogelijk nieuwe creëren. Zwitserland beschikt over veel kennis en gunstige locaties voor blockchain-bedrijven.

Circular Economy in Zwitserland

De stand van zaken

Zwitserland is net als Nederland, nog diep geworteld in de fossiele economie. De mogelijke transitie naar een circulaire economie in Zwitserland zal anders gaan dan in Nederland. Circulaire initiatieven in Zwitserland zijn voornamelijk lokaal en daardoor

E-mobility in Switzerland

Dutch solutions for green mobility

Kansenrapport over elektrische voertuigen (EV's) in Zwitserland. Nederland loopt voor op Zwitserland op het gebied van E-mobility, maar de Zwitserse overheid wil flink investeren op dit gebied om de achterstand in te lopen. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven.