Nederlands

Handelsmissiereis en Bootcamp Armenië 2019

IT, Agrarisch, Kunst & Cultu

Ervaar het onvergetelijke landschap van prachtig Armenië en onderzoek de mogelijkheden om daar zaken te doen. Reis mee in de periode van 12 t/m 23 augustus 2019. In het programma wordt rekening gehouden met individuele verwachtingen en wensen.

Voorlichtingsbijeenkomst Eurostars

Bent u een R&D gedreven mkb'er in de technologiesector en werkt u samen of wilt u samenwerken met partners in andere landen? Neem dan deel aan deze voorlichtingsbijeenkomst.

Trade mission to Kurdistan/Iraq

Unlock Agriculture and Business

Holland Business Center in Kurdistan Region and Iraq (HBC-KI) is pleased to invite you to the four-day trade mission and conference under the title ‘Unlock Agriculture and Business potentials in Kurdistan/Iraq’ on 18-21 June 2019 in Erbil, Kurdistan Region of Iraq.

Brabant ondernemersreis Jiangsu, China

Hightech & Agrifood

Ga mee met de 'Hightech & Agrifood' ondernemersreis naar Jiangsu van 27 oktober tot 3 november 2019.
Doel van de reis is u kennis te laten maken met de Chinese cultuur en ons lokale netwerk middels een afwisselend programma en persoonlijke op maat gemaakte matchmaking.

Export naar China

Voorbereidingen bij export naar

Wie zijn of haar goederen naar China exporteert moet er rekening mee houden dat de importregelgeving hier per dag kan veranderen. Dit zorgt soms voor de nodige uitdagingen.

De zakelijke cultuur in Japan

Vertrouwensrelatie is van crucia

Per 1 februari 2019 is het vrijhandelsakkoord tussen de EU en Japan in werking getreden. Dit maakt het gemakkelijker om zaken te doen met Japan, omdat bijvoorbeeld de invoerrechten zijn verlaagd. Een mooi moment dus om te kijken naar wat de kansen zijn voor jouw bedrijf om te handelen met Japan.

KVK Oorsprong: trends & ontwikkelingen

Omtrent oorsprong en handelsverd

Als (exporterend) bedrijf krijg je vaak te maken met het aspect oorsprong. Er zijn op dit moment wat ontwikkelingen op oorsprongsgebied die je vast niet ontgaan zijn. Wat betekent dit dan voor jouw bedrijf?

Vlaams Nederlandse Handelsdag 2019

Zakendoen tussen Vlaanderen en N

Tijdens de Vlaams-Nederlandse handelsdag worden zowel Vlaamse als Nederlandse bedrijven geïnformeerd over de mogelijkheden van het zakendoen in Nederland of Vlaanderen.

Marktbezoek sierteelt

kansen export sierteelt

Door mee te gaan met dit marktbezoek zal je een goed beeld krijgen van de Zweedse markt voor bloemen en planten. Wij zijn als specialist op de hoogte van de kansen en mogelijkheden die deze markt te bieden heeft en wil deze gezamenlijk met jouw bedrijf en jullie producten benutten.

Pagina's