Evenementen, seminars, bijeenkomsten

IQS Tech Fest

Op 24 januari zal IQS TechFest plaatsvinden in Barcelona. IQS TechFest is Europa´s eerste festival gewijd aan industriële startups.

Duitsland-Borrel

Duitse contracten, Algemene Voor

Bij het afsluiten en nakomen van contracten zijn goed geformuleerde en op maat gemaakte Algemene Voorwaarden cruciaal. Dat is bepaald geen hot news. Maar hebt u de laatste tijd uw eigen Algemene Voorwaarden nog eens doorgelezen?

Tienjarig Jubileum MENA Trade Dinner

De Netherlands Middle East en North Africa (MENA) Business Councils organiseren in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en onze samenwerkingspartners VNO-NCW en MKB Nederland het Tienjarig Jubileum van het Middle East and North Africa (MENA) Trade Dinner.

Seminar AgroFood sector in Oezbekistan

Seminar over de meest recente on

Dinsdagmiddag 11 december a.s. van 13:00 - 17:00 uur organiseert het Nederlandse ministerie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) een gratis seminar in Almere over de meest recente ontwikkelingen en kansen voor het Nederlandse agrarische bedrijfsleven in Oezbekistan.

Seminar Fruit-keten in Rusland en Kazachstan

Seminar over de meest recente on

Op dinsdagmiddag 12 december a.s. van 13:00 - 17:00 uur organiseert het Nederlandse Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) een gratis seminar in Almere over de meest recente ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse bedrijven in de fruit-keten in Rusland en Kazachstan. 

Road2JapanXL

Zakendoen met Japan

Kansen voor Nederlandse bedrijven door handelsakkoord EU en Japan

Pagina's