Vakbeurzen

4FYN

4 Years From Now (4FYN) is het startup busines platform voor Mobile World Capital Barcelona. 4FYN stelt startups in de gelegenheid om zich met investeerders en bedrijven te verbinden en zodat zij samen nieuwe ondernemingen kunnen lanceren.
Omschrijving:

Holland Paviljoen Op Agrofood Oman 2019

Agriculture – Fisheries – Food E

Bent u actief in de landbouw, visserij of voedsel en dranken sector, met name verwerking en verpakkingstechnologie of productie van Halal producten?
East-West Trade & consulting (EWTC) nodigt u uit om deel te nemen aan het Holland paviljoen op de Agrofood Oman beurs in Muscat.

Inspiratiereis Baskische Keuken - Basquisite

Inspiratiereis naar Basquisite

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en delicatessenwinkels. Ontdek de heerlijke producten uit het Baskenland en ontmoet de lokale producenten.

Mobile World Congress (MWC)

Van 25 februari tot 28 februari vindt in Barcelona ´s werelds grootste bijeenkomst van de mobiele industrie plaats: Mobile World Congress. Nederland is in februari 2019 met een Holland High Tech paviljoen en een Holland Lounge op het MWC in Barcelona aanwezig.

SMAGUA

SMAGUA is een van de belangrijkste beurzen in Europa en trekt professionals van over de hele wereld. Tijdens SMAGUA worden de meest recente technologieën en uitrustingen die worden toegepast op water tentoongesteld. In 2019 zal de 45e editie van dit evenement plaatsvinden.

Holland Pavilion | CMEF 2019

Do you want to present your company at Asia Pacific’s largest medical Device event? Register now! The spring edition of this biannual tradefair is the most internationally oriented version, attracting as many as 120,000 visitors from over 150+ countries, as well as 4.100 exhibitors from 28 countries in 2018.

Holland Paviljoen Op Iraq Agrofood 2019

1st International Trade Show | A

Bent u actief in de landbouw of bredere agro-food sector en biedt u producten, kennis en expertise, apparatuur of diensten aan op het gebied van voedselproductie, verwerking, verpakking of opslag? Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze Holland paviljoen op de Iraq Agrofood beurs in Bagdad.

Holland paviljoen Hannover Messe

Holland High Tech IT & Smart

Op Hannover Messe 2019 presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de Holland High Tech Sector, IT en Smart Industry zich door  middel van het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen. Wil jij jouw bedrijf ook presenteren op de Hannover Messe?

Vakanz

The Tourism fair in Luxembourg

3 days of vacation, meetings and discoveries !

ISM VBZ 2019

Zoetwarenbeurs Keulen, Duitsland

Na een succesvolle ISM 2018 is de inschrijving voor de ISM 2019 alweer van start gegaan. Van 27 tot en met 30 januari 2019 vindt weer de grootste zoetwarenbeurs plaats in Keulen.
VBZ verzorgt wederom de Nederlandse collectieve inzending op de ISM 2019.

Pagina's