Handelsreizen uit

Fashion Missie naar Istanbul

Bent u actief op zoek naar nieuwe contacten in de kledingindustrie, en benieuwd wat producenten uit Turkije u te bieden hebben? Of bent u al bekend met de Turkse kledingindustrie en wilt u uw contacten vergroten? Dan is uw aanwezigheid tijdens de Istanbul Fashion Week onmisbaar!

Missie Scale-ups water, voedsel en energie

Bent u actief op het gebied van water, voedsel en energie én heeft u interesse om de mogelijkheden voor u en uw bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) te verkennen?

Handelsreis Beijing & Shanghai

De handelsmissie naar China is er op gericht om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheden in Beijing en Shanghai te bieden hebben.
Deze reis is vooral gericht op agricultuur.

Handelsmissie HUB Camara 2019

Nederlands Caraibisch Gebied

HUB Camara is het ideale platform om in een enkele ruimte een verscheidenheid aan formele, nationale en internationale sectoren te verbinden en te concentreren. Hier hebben kleine, middelgrote en grote bedrijven de mogelijkheid om nieuwe relaties en contacten te leggen in een puur zakelijke omgeving (B2B).

Roadshow tuinbouwtechnologie

Ten tijde van de ProFlora Colomb

Heeft u belangstelling voor de tuinbouw- en bloemensector in Colombia? Neem dan van 30 september t/m 4 oktober 2019 deel aan de roadshow tuinbouwtechnologie, welke plaatsvindt rondom de Proflora 2019.

Innovatiemissie VS Future of Automation

Met minister Sigrid Kaag

Bent u actief op het gebied van robotica, artificial intelligence (AI) of blockchain? En wilt u de Amerikaanse markt in Silicon Valley verkennen? Ga dan van 25 tot en met 27 maart mee met deze missie.

Handelsmissie naar Suriname

Internationaal zakendoen in het

Heeft u interesse om internationaal zaken te doen waarbij u Nederlands als voertaal kunt gebruiken?

Handelsmissie Oostenrijk

Friese ondernemers onderweg in O

Van 13 t/m 18 maart 2019 start de Winter-editie van de Handelsmissie Oostenrijk.

Economische missie Vietnam

met minister-president Rutte, m

Wilt u starten met zakendoen in Vietnam of uw bestaande contacten daar uitbreiden? Ga dan van zondag 7 tot en met vrijdag 12 april mee met de economische missie naar Vietnam.

Pagina's