Matchmaking

Inspiratiereis Tel Aviv

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en hospitality-sector. Tel Aviv ontpopt zich tot “foodiestad” en is the place to be momenteel. Veel sterrenchefs laten zich inspireren door het heilige land.

Bionnale Life Sciences en Health

Matchmaking Event in Berlijn

Bent u actief op het gebied van de Life Sciences en Health sector? Kom dan naar het matchmaking event tijdens de Bionnale Life Sciences en Health, op 7 mei in Berlijn.

Matchmaking tijdens de Hannover Messe 2019

Bent u op zoek naar internationale zakenpartners op het gebied van slim en energie-efficiënt produceren, duurzame energie en mobiliteit? En brengt u een bezoek aan de Hannover Messe?

Possibilities in sports in Chile

Southquest organiseert een missie naar Chili om bedrijven kennis te laten maken met potentiële partners in Chili voor de verkoop van Sport en aanverwante artikelen of dienstverlening.

F&B handelsmissie voor de cruise industrie

Ontmoet inkopers in het kloppend

Na twee succesvolle edities organiseert Phaff Export Marketing van 6 - 10 april 2019 wederom een missie voor de food & beverage sector gefocust op de cruise industrie, met ondersteuning van de Nederlandse Ambassade in Washington en het Nederlands consulaat-generaal in Miami.