BNR

Ondernemersdesk | Europa: Servië

Luister naar de gratis podcast

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Servië.

Ondernemersdesk | Europa: Finland en Estland

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Finland en Estland.

De Ondernemersdesk | Europa: Spanje

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Spanje.
 

Denemarken en de kansen voor vleesvervangers

Podcast de Ondernemersdesk | Europa

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Denemarken.
 

De ondernemersdesk | Europa: Roemenië

Luister naar de gratis podcast

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Roemenië. In het land kansen liggen voor de groente- en fruitsector.

De ondernemersdesk | Europa: Duitsland

Luister naar de gratis podcast

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Duitsland. In maart ging er een handelsmissie naar Bremen met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Energiesector België

Podcast de ondernemersdesk | Europa

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: België. De energiesector bij onze zuiderburen biedt volop kansen.

De Franse mode-industrie

Podcast de ondernemersdesk | Europa

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Frankrijk. De mode-industrie biedt volop kansen. Innovatie en wetenschap vieren daar hoogtijdagen.

De ondernemersdesk | Europa: zorgsector Polen

Luister naar de gratis podcast

In de ondernemersdesk: Europa bespreekt BNR samen met RVO elke week een Europees land waar zakelijke kansen liggen voor Nederlandse ondernemers. Deze keer: Polen. De zorgsector in Polen is een van de snelst groeiende economieën in de EU.