Handelsmissies (export)

1 november: Handelsmissie Australië

1 t/m 9 november 2019: Handelsmi

Tuinbouwsector Australië":
De afgelopen jaren heeft de tuinbouwsector zich sterk ontwikkeld in Australië. Momenteel zijn er grote uitbreidingen te verwachten nabij Melbourne, Victoria. Ook gaan er nieuwe projecten plaatsvinden in Adelaide.

Health handelsmissie naar Canada

Rehabilitation & Smart Aging

Bent u actief in de Life Sciences & Health- sector en geïnteresseerd in Canada? De missie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen binnen de LS&H-sector in Canada verder te verkennen.

Economische missie Boston

Met minister-president Rutte, mi

Wilt u zakendoen of kennis opdoen over LSH, Robotics/AI of Climate Resilience in Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts?

Economische missie Ierland

Havenontwikkeling/maritieme infr

Bent u actief op het gebied van havenontwikkeling of maritieme infrastructuur? En wilt u zakendoen in Ierland?

Handelsmissie Life Sciences & Health

Beieren en Baden-Württemberg

Is de Duitse ziekenhuissector een afzetmarkt voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar samenwerkingspartners binnen (universitaire) medische centra in Zuid-Duitsland?

Marktbezoek sierteelt

kansen export sierteelt

Door mee te gaan met dit marktbezoek zal je een goed beeld krijgen van de Zweedse markt voor bloemen en planten. Wij zijn als specialist op de hoogte van de kansen en mogelijkheden die deze markt te bieden heeft en wil deze gezamenlijk met jouw bedrijf en jullie producten benutten.

Innovatiemissie Brazilië Big Data

Life Sciences & Health

Bent u actief op het gebied van big data en Life Sciences & Health? Wilt u de R&D- en marktkansen in Brazilië verder verkennen en potentiële samenwerkingspartners ontmoeten?

Pagina's