Handelsmissies (export)

Fashion Missie naar Istanbul

Bent u actief op zoek naar nieuwe contacten in de kledingindustrie, en benieuwd wat producenten uit Turkije u te bieden hebben? Of bent u al bekend met de Turkse kledingindustrie en wilt u uw contacten vergroten? Dan is uw aanwezigheid tijdens de Istanbul Fashion Week onmisbaar!

Holland Paviljoenen Op Iran Agrofood 2019

Iraanse toonaangevende internati

EWTC verkondigt met genoegen de 26e editie van de Iraanse toonaangevende internationale Agrofood evenement, die 1.225 exposanten uit 29 landen en meer dan 40.000 bezoekers verwelkomde in 2018.
De volgende beurzen maken onderdeel van deze evenement:

Handelsmissie HUB Camara 2019

Nederlands Caraibisch Gebied

HUB Camara is het ideale platform om in een enkele ruimte een verscheidenheid aan formele, nationale en internationale sectoren te verbinden en te concentreren. Hier hebben kleine, middelgrote en grote bedrijven de mogelijkheid om nieuwe relaties en contacten te leggen in een puur zakelijke omgeving (B2B).

Roadshow tuinbouwtechnologie

Ten tijde van de ProFlora Colomb

Heeft u belangstelling voor de tuinbouw- en bloemensector in Colombia? Neem dan van 30 september t/m 4 oktober 2019 deel aan de roadshow tuinbouwtechnologie, welke plaatsvindt rondom de Proflora 2019.

Innovatiemissie VS Future of Automation

Met minister Sigrid Kaag

Bent u actief op het gebied van robotica, artificial intelligence (AI) of blockchain? En wilt u de Amerikaanse markt in Silicon Valley verkennen? Ga dan van 25 tot en met 27 maart mee met deze missie.

Economische missie Vietnam

met minister-president Rutte, m

Wilt u starten met zakendoen in Vietnam of uw bestaande contacten daar uitbreiden? Ga dan van zondag 7 tot en met vrijdag 12 april mee met de economische missie naar Vietnam.

Save the date: Missie gezondheidszorg Parijs

Van 21 tot en met 23 mei organiseren wij een economische missie naar de Paris Healthcare Week. Bent u actief in de sector Life Sciences & Health (LSH) en wilt u zakendoen in Frankrijk?

Pagina's