Hulp en ondersteuning (export)

Fashion Missie naar Istanbul

Bent u actief op zoek naar nieuwe contacten in de kledingindustrie, en benieuwd wat producenten uit Turkije u te bieden hebben? Of bent u al bekend met de Turkse kledingindustrie en wilt u uw contacten vergroten? Dan is uw aanwezigheid tijdens de Istanbul Fashion Week onmisbaar!

Zakendoen met de Verenigde Naties

Innovatie voor noodhulp en weder

Heeft u een innovatief product om de noodhulp en wederopbouw te verbeteren? En denkt u dat uw product geschikt is voor VN-organisaties en NGO’s?

Klaar voor de start? Export!

Ziet u kansen voor uw product in het buitenland, maar zoekt u hulp bij het zetten van de eerste stap? Of exporteert u al, maar wilt u nieuwe markten verkennen?

Symposium Rusland

De onderliggende risico's b

Net als voor leveringen aan andere landen, zijn aan leveringen in Rusland bepaalde risico’s verbonden die niet volledig uit te sluiten zijn, zelfs wanneer alle wettelijke aspecten getoetst en nageleefd worden.

Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival

Wilt u meer weten over praktische innovaties voor veilig werken met gevaarlijke stoffen? Kom dan op 14 maart naar het Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival in Utrecht.

Rondetafel Zaken doen in India

RONDETAFELBIJEENKOMST ZAKEN DOEN IN INDIA

NICCT organiseert op 11 april 2019 te Utrecht samen met VNO-NCW Midden & MKB Nederland een rondetafelbijeenkomst "Ondernemen in India" voor ondernemers die serieus overwegen India als volgende of nieuwe bestemming te kiezen.

Logistieke Handelsmissie Marokko

MEYS Emerging Markets Research organiseert samen met haar lokale partner Harvard Consulting een Nederlandse Handelsmissie van 9 t/m 11 april 2019 naar de internationale logistieke beurs Logismed 2019 in Casablanca (Marokko).

3 maart: Handelsmissie naar Pakistan

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Islamabad organiseert de NEC in opdracht van de RVO (RVO.nl) en i.s.m Sprout Economics en VetEffecT deze activiteit naar Pakistan:

9 september: Sahara Agricultural Exhibition

9 september: Sahara Agricultural

De twee beursorganisaties EXPO en Informa bundelen hun krachten om de 32e editie van Sahara Agricultural in Egypte tot de grootste tot nu toe te maken. Dit is HET platform om de markten in Noord Afrika te bewerken. Dit jaar zal er met een Holland inzending speciale focus op de aardappelsector zijn.

Pagina's