Hulp en ondersteuning (export)

Seoul Food & Hotel

Wilt u uw export naar Zuid-Korea opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de Seoul Food & Hotel (SFH).

16 januari: Handelsmissie Shanghai & Xiamen

De Nederlandse Export Combinatie en FAREA organiseren in januari 2019 deze reis naar China waarbij de wereldsteden Shanghai en Xiamen worden bezocht. De missie zal een focus hebben op 3 sectoren, food & food ingredients, energy en environment.

19&20 maart: Beursdeelname M.A.D.E.* Expo

De 18e editie van de Made Expo zal wederom plaatsvinden in Parijs. Deze private label beurs wordt jaarlijks door vele bezoekers van diverse nationaliteiten bezocht.

Flower Expo Ukraine

Tijdens de komende editie van Flower Expo Ukraine, die zal worden gehouden van 16-18 april 2019, zal FlowerFame wederom een Holland Collectief organiseren gericht op alle spelers binnen de sierteeltketen, van handelaren tot kwekers en toeleveranciers.

13 – 15 maart: Holland Paviljoen HortEx

Na een succesvolle editie in 2018, kunt u via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) in 2018 deelnemen aan het Holland paviljoen op de Hortex Vietnam. Wilt u uw export uitbreiden naar dit snel groeiende land en de regio dan biedt deelname hiertoe goede kansen.
WAAROM DE HORTEX VIETNAM 2019

Handelsmissie Chili Tuinbouw

In de afgelopen jaren heeft de tuinbouwsector één van de hoogste groeipercentages getoond met een toename van 18% in waarde. De verwachting is dat dit percentage de komende jaren nog verder zal toenemen.

Design Language

Outspoken

Frank, raw and honest are qualities that Design Language underlines at its third edition which takes place during the Milan Design Week 2019.

Cursus/ training Succesvolle beursdeelname

13 december: Cursus/ training Su

Volgend op de succesvolle cursussen “Beursdeelname en Beursbezoek” van de afgelopen jaren, zullen er dit najaar 3 nieuwe cursusdagen met nieuwe onderdelen worden georganiseerd in Zwolle (13 december), en daarnaast in Amersfoort (2 oktober) en Eindhoven (6 november).

Pagina's