Matchmaking (import)

Infra Oman 2019 – Transportation & Logistics

Holland Pavilion

Kom en ervaar “Transportation & Logistics ” Expo en Conference, het grootste evenement voor transport en logistiek in Muscat, Oman.
Sectoren:
• Airport Construction Services
• Airport Equipment & Security Systems
• Bridges & Tunneling• Cargo Loading
Equipment

Inspiratiereis Baskische Keuken - Basquisite

Inspiratiereis naar Basquisite

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en delicatessenwinkels. Ontdek de heerlijke producten uit het Baskenland en ontmoet de lokale producenten.

Bisutex

Internationale juwelen en access

De internationale juwelen en accessoires beurs vindt twee maal per jaar plaats zodat de bedrijven en merken hun nieuwste seizoensgebonden collecties kunnen tonen.

Intergift

Vakbeurs voor decoratie en inter

Bij Intergift kunt u als Nederlandse bedrijf en ondernemer de meest innovatieve en nieuwe trends in de wereld van decoratie en interieurdesign in de breedste zin van het woord ontdekken, samen met modieuze huishoudelijke goederen (textiel, serviesgoed, verlichting) evenals de nieuwste fantasie geschenken, relatieges

MadridJoya

Internationale sieradenbeurs

Madridjoya ,de internationale vakbeurs voor juwelen, horloge en andere trendy sieraden, vindt 2 x per jaar plaats. Deze beurs biedt de allernieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van juwelen, edelstenen en horloges.

MOMAD is Fasion!

Mode vakbeurs

Van galajurken tot sportoutfits op "MOMAD is Fashion" vind je het allemaal. MOMAD is namelijk een van de grootste vakbeurzen op het gebied van mode in Europa.
De beurs vindt tweemaal per jaar plaats en veel bedrijven en merken presenteren hier de nieuwe collecties.

Promogift

Vakbeurs voor Relatiegeschenken

Wat voor relatiegeschenk je ook zoekt, op Promogift zal je het vinden. Met meer dan 15.000m2 aan expositieruimte is Promogift, de internationale vakbeurs voor relatiegeschenken, de marktleider in Zuid-Europa.

Fitur

Internationale vakbeurs voor Toe

Fitur is de internationale (vak)beurs voor Toerisme. Op deze toonaangevende beurs komen de professionals uit het veld samen.
De bezoekersaantallen van de afgelopen editie stegen boven de verwachtingen uit. De 10.487 exposanten, afkomstig uit 165 landen, trokken 140.120 professionals bezoekers aan.

Feriarte

Internationale beurs voor kunst

Feriarte bestaat al ruim 40 jaar en is de internationale beurs voor kunst en antiek van 100 jaar of ouder en vind plaats in de Ifema beurslocatie in Madrid.
In de afgelopen vier decennia is de beurs uitgegroeid tot een toonbeeld voor de Spaanse antiekmarkt.

Vendiberica

Internationale vakbeurs voor ver

Vendiberica is de internationale vakbeurs voor verkoopautomaten. Hier vind je de allernieuwste ontwikkelingen en modellen terug. Op Vendiberica zijn niet alleen de bekende frisdrankautomaten aanwezig maar een geheel breed aanbod.

Pagina's