Matchmaking (import)

Inspiratiereis Baskische Keuken - Basquisite

Inspiratiereis naar Basquisite

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en delicatessenwinkels. Ontdek de heerlijke producten uit het Baskenland en ontmoet de lokale producenten.

MAC Fruitattraction 2018

Mac Fruit Attraction is het nieuwe internationale platform voor de AGF-sector dat voortkomt uit de samenwerking tussen CESENA FIERA en IFEMA, de organisatoren van beurzen die Italië en Spanje vertegenwoordigen, de belangrijkste producenten en exporteurs van groenten en fruit.

Expofranquicia

Internationale vakbeurs voor fra

Expofranquicia, de internationale vakbeurs voor franchiseformules wordt georganiseerd door IFEMA en is de ontmoetingsplek voor ontelbare franchiseketens.
Op de editie van 2018 waren 500 merken en 15.248 bezoekers op bezoek bij deze beurs op Feria de Madrid.

Iberzoo+Propet

Vakbeurs op het gebeid van huisd

Sinds 2016 is er één vakbeurs op het gebeid van huisdieren. Iberzoo en Propet zijn samen gegaan heet de beurs Iberzoo+Propet. Het blijkt een succes te zijn want de beurs trok in 2018 een kleine 16.000 bezoekers aan, 472 deelnemers uit 52 verschillende landen en 606 merken.

Aula

Educational opportunities

Van 6 tot en met 10 maart 2019 vindt de Education Week plaats in de Feria de Madrid. Tijdens deze week zijn er vier onderwijsbeurzen; Aula, Postgrado y formación continua, Reinterdidac en Expoelearning. Aula is gericht op studenten die binnenkort voor de keuze staan om een (vervolg) opleiding te kiezen.

Shoesroombymomad

Internationale vakbeurs voor Sch

ShoesroombyMomad, de internationale vakbeurs voor schoenen, lederwaren en accessoires in Spanje is de meest toonaangevende beurs waar diverse Spaanse en internationale bedrijven zich presenteren tijdens met hun nieuwste collecties.

Bisutex

Internationale juwelen en access

De internationale juwelen en accessoires beurs, Bisutex vindt in 2019 vindt plaats van 6 februari t/m 10 februari in Madrid. De beurs vindt twee maal per jaar plaats zodat de bedrijven en merken hun nieuwste seizoensgebonden collecties kunnen tonen.

Intergift

Vakbeurs voor decoratie en inter

Bij Intergift kunt u als Nederlandse bedrijf en ondernemer de meest innovatieve en nieuwe trends in de wereld van decoratie en interieurdesign in de breedste zin van het woord ontdekken, samen met modieuze huishoudelijke goederen (textiel, serviesgoed, verlichting) evenals de nieuwste fantasie geschenken, relatieges

MadridJoya

Internationale sieradenbeurs

In februari 2019 vindt het eerste deel van de internationale sieradenbeurs Madridjoya van 2019 plaats. De beurs vindt 2 x per jaar plaats. Deze beurs biedt de allernieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sieraden en horloges.

Pagina's