Matchmaking (import)

Infra Oman 2019 – Transportation & Logistics

Holland Pavilion

Kom en ervaar “Transportation & Logistics ” Expo en Conference, het grootste evenement voor transport en logistiek in Muscat, Oman.
Sectoren:
• Airport Construction Services
• Airport Equipment & Security Systems
• Bridges & Tunneling• Cargo Loading
Equipment

Fashion Missie naar Istanbul

Bent u actief op zoek naar nieuwe contacten in de kledingindustrie, en benieuwd wat producenten uit Turkije u te bieden hebben? Of bent u al bekend met de Turkse kledingindustrie en wilt u uw contacten vergroten? Dan is uw aanwezigheid tijdens de Istanbul Fashion Week onmisbaar!

Handelsreis Beijing & Shanghai

De handelsmissie naar China is er op gericht om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheden in Beijing en Shanghai te bieden hebben.
Deze reis is vooral gericht op agricultuur.

EXPOCOMER 2019

The Chamber of Commerce, Industries and Agriculture of Panama, organizes EXPOCOMER 2019, a trade fair that has an important exhibition area and international business matchmaking. This event will take place from March 27 to 30, 2019, at the ATLAPA Convention Center - Panama City.

12 t/m 15 maart: Inkomende missie Georgië

Deze missie is gericht op kennis en technologieën, machines en apparatuur voor de primaire agrarische sector (ook opslag en koeling) als ook het gebruik van pesticiden. Daarnaast ook het sorteren, schoonmaken, verpakken en verwerken van (agro) voedingsmiddelen.

InteliFresh 2019

From garden to market

Na het succes van 2018, organiseert InteliAgro op 22 februari 2019, ondersteund door de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden, InteliFresh 2019! Deze tweede editie van InteliFresh is onderdeel van AGRA International Fair, een van de grootste economische evenementen in Zuidoost-Europa voor de agribusiness.

Handelsmissie Vietnam

Vietnam a world of opportunities

Twiss International B.V. organiseert van 4 maart tot en met 9 maart 2019, een handelsmissie naar Vietnam.

Handelsmissie naar Centraal-Amerika

Identificeer kansen in de meest

De handelsmissie wordt gehouden in Panama en Costa Rica van 17 t/m 21 maart. Hierbij zal de focus liggen op de volgende aspecten:

Trade Mission to Central America

Identify opportunities in Centra

This Trade Mission will be held in Panama and Costa-Rica from the 17th until the 21th of March. The focus of this trade mission is as follows:

Inspiratiereis Baskische Keuken - Basquisite

Inspiratiereis naar Basquisite

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en delicatessenwinkels. Ontdek de heerlijke producten uit het Baskenland en ontmoet de lokale producenten.

Pagina's