Matchmaking (export)

International Exhibition of Environment

international Exhibition for the

From 07-10 March the international Exhibition for the Environment and Renewable Energies (SIEERA) takes place in Algiers.

Dutch Pavilion

Taste The Future

Gielissen zorgt er met een spraakmakend pavilion voor, dat Nederland nadrukkelijk in beeld komt. En binnen die fraaie context kunt ú zich als bedrijf scherp profileren.

Inspiratiereis Tel Aviv

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en hospitality-sector. Tel Aviv ontpopt zich tot “foodiestad” en is the place to be momenteel. Veel sterrenchefs laten zich inspireren door het heilige land.

Fashion Missie naar Istanbul

Bent u actief op zoek naar nieuwe contacten in de kledingindustrie, en benieuwd wat producenten uit Turkije u te bieden hebben? Of bent u al bekend met de Turkse kledingindustrie en wilt u uw contacten vergroten? Dan is uw aanwezigheid tijdens de Istanbul Fashion Week onmisbaar!

Holland Paviljoenen Op Iran Agrofood 2019

Iraanse toonaangevende internati

EWTC verkondigt met genoegen de 26e editie van de Iraanse toonaangevende internationale Agrofood evenement, die 1.225 exposanten uit 29 landen en meer dan 40.000 bezoekers verwelkomde in 2018.
De volgende beurzen maken onderdeel van deze evenement:

SMM 2020

Neem deel aan het Holland Pavilj

SMM is de meest toonaangevende maritieme vakbeurs wereldwijd en dus ideaal voor het presenteren van je maritieme innovaties en technologie. De vorige editie trok meer dan 2.200 exposanten en ruim 50.000 bezoekers.

Electrical Energy Storage

Op de Electrical Energy Storage in München komt de Europese energieopslagsector bij elkaar. Dit is de grootste en best bezochte energieopslagbeurs van Europa. Wil je jouw bedrijf ook presenteren op deze beurs? Sluit je dan aan bij de FME Holland Energy Storage Lounge.

Trafic Latin America

Na vijftien edities van Trafic in Madrid, the International Safe and Sustainable Mobility Exhibition,heeft IFEMA besloten om de vakbeurs te internationaliseren door de eerste TRAFIC Latijns-Amerika, Smart Mobility, Sustainability & Innovation te organiseren in samenwerking met Plaza Mayor Medellín.

Expotural

Deze vakbeurs gewijd aan platteland, natuur en avontuurlijk toerisme, heeft een rijk gevarieerde nationale en internationale selectie van bergbestemmingen over de hele wereld.

Global Forum for Innovations in Agriculture

The UAE’s food imports currently stand at 90%. This due to the challenges the region faces producing its own food. In the UAE, less than five per cent of land is arable and water is scarce.

Pagina's