Matchmaking (export)

Canada in the spotlight

Kansen in Canada en het CETA ver

Welke economische groei en werkgelegenheid heeft het CETA-verdrag opgeleverd? Welke barrières zijn opgegeven en wat zijn de ervaringen van Nederlandse investeerders en exporteurs? Welke effect heeft het CETA verdrag gehad op hun export en welke zaken zijn sindsdien vergemakkelijkt?

Digital Down Under

Handelsmissie IT en cloudoplossi

Van 14 t/m 19 oktober 2018 bezoekt een groep ICT-ondernemers Sydney, Australië. De missie wordt uitgevoerd in samenwerking met het Nederlands Consulaat in Sydney.

Agriculture Against Climate Change exhibition

Namens de Kamer van Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab & de regionale directie Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab nodigen wij Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan de beurs en B2B activiteiten die worden georganiseerd van 27 - 29 september tijdens de 3e editie van de internationale landbouwbeurs Dakhla-Ou

5 t/m 7 maart: Holland Paviljoen AgraMe

5 t/m 7 maart: Holland Paviljoen

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is een grote handelsbeurs binnen haar sector in de MENA regio. Wilt u zich focussen op deze regio?

Marktverkenning Chrysant Frankrijk

Marktbezoek aan Zuid-Frankrijk a

Marketingbureau Sense marketing & more organiseert, in opdracht van de FPC Chrysant van Royal FloraHolland, van maandagavond 1 t/m. woensdag 3 oktober a.s. een marktverkenning naar Zuid-Frankrijk.

AgroShow Bednary

Holland Paviljoen - bodem verbet

Gezamenlijk Holland Paviljoen opgezet door verschillende Nederlandse bedrijven die actief zijn in de verkoop van bodem verbeterende producten, mest en bodemadvies. Nederland zal hier duidelijk worden gepositioneerd en de bezoekers kunnen kennismaken met de Nederlandse producten en kennis rondom het thema bodem.

Energy Taiwan Forum

Offhore Wind Power Trade Show

Energy Taiwan Forum - Holland Pavilion 19-21 September 2018

Economische missie Rijnland-Palts & Saarland

9-12 okt 2018

Ga mee 9 tot en met 12 okt met de economische missie naar Rijnland-Palts & Saarland met de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Sigrid Kaag.

Masterly - The Dutch in Milano

Nederlands Paviljoen

Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.

Pagina's