Waarom en hoe (export)

15 februari: Handelsmissie- en beursdeelname

Wilt u uw export uitbreiden naar Oeganda en bent u actief in de Agro sector: zuivel, tuinbouw, pluimvee, aardappels of machines? Neem dan deel aan de missie en beurs Harvest Money EXPO!

International Financial Program 2019 - Tanzan

Het IFP wordt georganiseerd door de Financiële Studievereniging Risk in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Reeds elf jaar organiseren wij deze onderzoeksreis voor internationaal georiënteerde bedrijven uit Nederland.

F&B handelsmissie voor de cruise industrie

Ontmoet inkopers in het kloppend

Na twee succesvolle edities organiseert Phaff Export Marketing van 8 - 11 april 2019 wederom een missie voor de food & beverage sector gefocust op de cruise industrie, met ondersteuning van de Nederlandse Ambassade in Washington en het Nederlands consulaat-generaal in Miami.

Handelsmissie Chili Tuinbouw

In de afgelopen jaren heeft de tuinbouwsector één van de hoogste groeipercentages getoond met een toename van 18% in waarde. De verwachting is dat dit percentage de komende jaren nog verder zal toenemen.

Cursus/ training Succesvolle beursdeelname

13 december: Cursus/ training Su

Volgend op de succesvolle cursussen “Beursdeelname en Beursbezoek” van de afgelopen jaren, zullen er dit najaar 3 nieuwe cursusdagen met nieuwe onderdelen worden georganiseerd in Zwolle (13 december), en daarnaast in Amersfoort (2 oktober) en Eindhoven (6 november).

Cursus/ training Succesvolle beursdeelname

Cursus/ training: Succesvolle be

Volgend op de succesvolle cursussen “Beursdeelname en Beursbezoek” van de afgelopen jaren, zullen er dit najaar 3 nieuwe cursusdagen met nieuwe onderdelen worden georganiseerdin Amersfoort (2 oktober), en daarnaast in Eindhoven (6 november) en Zwolle (13 december).

Beursdeelname Bakery China

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de Bakery China beurs die zal plaatsvinden van 6 t/m 9 mei 2019. Bent u actief in de bakkerij-industrie en wilt u uw export uitbreiden naar China en/of meer inzicht krijgen in deze snel groeiende markt?

Handelsmissie België

Groeimarkt in de achtertuin

Wilt u zich oriënteren op een nieuwe markt naast de deur die veel te bieden heeft? Wilt u in contact komen met partners en afnemers in België en zo uw omzet vergroten en risico’s spreiden?

Waarom en hoe?

Waarom en hoe (export)

In een klein land als Nederland kijken ambitieuze ondernemers al snel over de grens.

Pagina's