Sector- en productinformatie (export)

Handelsmissie Chili Tuinbouw

<p>In de afgelopen jaren heeft de tuinbouwsector &eacute;&eacute;n van de hoogste groeipercentages getoond met een toename van 18% in waarde. De verwachting is dat dit percentage de komende jaren nog verder zal toenemen.

China Int. Agro Machinery Exhibition - 2018

Grootste Agro Machinery beurs va

Bent u actief in de Agro Machinery sector en wilt u uw producten introduceren of uitbreiden in China? CIAME 2018 is de grootste beurs voor agrarische machines in Azië. Er worden 130.000 bezoekers verwacht uit 60 landen, en 1.900 bedrijven zullen aanwezig zijn op deze beurs.

Workshop Starten van een ERC subsidieaanvraag

Horizon 2020 (november)

Bent u van plan om een aanvraag te schrijven voor een ERC Starting of Consolidator grant? Wilt u graag meer inzicht in de succesfactoren voor een afweging van uw kansen?

27 september: Matchmaking event WoHC

27 september: Matchmaking event

World of Health Care (WoHC) is een van de grootste en inspirerende congresstivals in Nederland. Meer dan 1000 Nederlandse en internationale organisaties uit de sector Life Sciences & Health zullen aanwezig zijn.

November: 4e Istanbul Design Week

De design events zijn onderdeel

Het Consulaat Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Istanbul (C-G) organiseert een reeks van design events tussen 20 september -20 november met als thema “Co-designing Our Public Space”.

19 – 22 november: Handelsmissie naar Georgië

Wilt u uw export opzetten of uitbreiden naar Georgië? Wilt u de kansen verkennen, individuele gesprekken voeren met potentiële klanten en netwerken opzetten? De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden biedt u een effectieve handelsmissie met een bezoek aan de Agro EXPO!

Meet&Match tijdens de Food Valley Summits

Doet u zaken op het gebied van gezondheid en sportvoeding? Kom dan 10 en 11 oktober naar het Meet&Match event op de Food Valley Summits Proteins for the Future en Sports & Nutrition.

Holland Paviljoen op Food Matters Live

Doet u zaken op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid? En wilt u in contact komen met potentiële partners en klanten in het Verenigd Koninkrijk?

CONEXPORT 2018

CONEXPORT 2018, PANAMA CITY

“Business opportunities and access to international markets”

Pagina's