Sector- en productinformatie (export)

Logistieke Handelsmissie Marokko

MEYS Emerging Markets Research organiseert samen met haar lokale partner Harvard Consulting een Nederlandse Handelsmissie van 9 t/m 11 april 2019 naar de internationale logistieke beurs Logismed 2019 in Casablanca (Marokko).

InteliFresh 2019

From garden to market

Na het succes van 2018, organiseert InteliAgro op 22 februari 2019, ondersteund door de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden, InteliFresh! Deze tweede editie van InteliFresh is onderdeel van AGRA International Fair, een van de grootste economische evenementen in Zuidoost-Europa voor de agribusiness.

3 maart: Handelsmissie naar Pakistan

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Islamabad organiseert de NEC in opdracht van de RVO (RVO.nl) en i.s.m Sprout Economics en VetEffecT deze activiteit naar Pakistan:

9 september: Sahara Agricultural Exhibition

9 september: Sahara Agricultural

De twee beursorganisaties EXPO en Informa bundelen hun krachten om de 32e editie van Sahara Agricultural in Egypte tot de grootste tot nu toe te maken. Dit is HET platform om de markten in Noord Afrika te bewerken. Dit jaar zal er met een Holland inzending speciale focus op de aardappelsector zijn.

Oman Energy & Water Conference and Exhibition

Holland Pavilion

The Oman Energy & Water Exhibition and Conference is an international event dedicated to the water and wastewater industry along with power generation, renewable and alternative energy, transmission and distribution-related industries.

19 juni: Agritec Africa Nairobi, Kenia

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de Agritec Africa 2019 in Nairobi. Deze beurs, met de focus op agricultuur, zuivel en veehouders en hortitechniek, biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Keniaanse inkopers.

GCC SUPPLY CHAIN & LOGISTICS EXPO &CONFERENCE

Werkt u binnen de sector GCC supply chain en logistiek of bent u geïnteresseerd in deze sector, dan wil ik u bij deze uitnodigen om deel te nemen aan deze geweldige expositie die plaats vindt in oktober 2019 in de hoofdstad van Oman, Muscat.

Trade Mission to Central America

Identify opportunities in Centra

This Trade Mission will be held in Panama and Costa-Rica from the 17th until the 21th of March. The focus of this trade mission is as follows:

15 februari: Handelsmissie- en beursdeelname

Wilt u uw export uitbreiden naar Oeganda en bent u actief in de Agro sector: zuivel, tuinbouw, pluimvee, aardappels of machines? Neem dan deel aan de missie en beurs Harvest Money EXPO!

Pagina's