Tuinbouw (topsector)

Holland Paviljoenen Op Iran Agrofood 2019

Iraanse toonaangevende internati

EWTC verkondigt met genoegen de 26e editie van de Iraanse toonaangevende internationale Agrofood evenement, die 1.225 exposanten uit 29 landen en meer dan 40.000 bezoekers verwelkomde in 2018.
De volgende beurzen maken onderdeel van deze evenement:

Global Forum for Innovations in Agriculture

The UAE’s food imports currently stand at 90%. This due to the challenges the region faces producing its own food. In the UAE, less than five per cent of land is arable and water is scarce.

Roadshow tuinbouwtechnologie

Ten tijde van de ProFlora Colomb

Heeft u belangstelling voor de tuinbouw- en bloemensector in Colombia? Neem dan van 30 september t/m 4 oktober 2019 deel aan de roadshow tuinbouwtechnologie, welke plaatsvindt rondom de Proflora 2019.

Kansenseminar zakendoen in West-Afrika

Bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in West-Afrika? Wilt u in één middag met de Nederlandse ambassades in Benin, Ghana, Ivoorkust, Mali, Nigeria en Senegal spreken?

Economische missie Vietnam

met minister-president Rutte, m

Wilt u starten met zakendoen in Vietnam of uw bestaande contacten daar uitbreiden? Ga dan van zondag 7 tot en met vrijdag 12 april mee met de economische missie naar Vietnam.

Agroalimentaria 2019

De AGROALIMENTARIA beurs is belangrijkste voedsel- en landbouwbeurs in de Dominicaanse Republiek en wordt elke twee jaar georganiseerd door de Dominican Agribusiness Board (JAD). Internationale inkopers kunnen deelnemen aan B2B meetings die door JAD wordt georganiseerd.

Holland Paviljoen Expo Agrofuturo 2019

Bent u actief in de agrosector en heeft u belangstelling voor de kansen en mogelijkheden die de landbouwsector in Colombia u biedt? Wilt u in de voetsporen treden van de ruim 50 Nederlandse bedrijven die in de afgelopen jaren hebben deelgenomen?

12 t/m 15 maart: Inkomende missie Georgië

Deze missie is gericht op kennis en technologieën, machines en apparatuur voor de primaire agrarische sector (ook opslag en koeling) als ook het gebruik van pesticiden. Daarnaast ook het sorteren, schoonmaken, verpakken en verwerken van (agro) voedingsmiddelen.

3 maart: Handelsmissie naar Pakistan

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Islamabad organiseert de NEC in opdracht van de RVO (RVO.nl) en i.s.m Sprout Economics en VetEffecT deze activiteit naar Pakistan:

Pagina's