Tuinbouw (topsector)

Handelsmissiereis en Bootcamp Armenië 2019

IT, Agrarisch, Kunst & Cultu

Ervaar het onvergetelijke landschap van prachtig Armenië en onderzoek de mogelijkheden om daar zaken te doen. Reis mee in de periode van 12 t/m 23 augustus 2019. In het programma wordt rekening gehouden met individuele verwachtingen en wensen.

1 november: Handelsmissie Australië

1 t/m 9 november 2019: Handelsmi

Tuinbouwsector Australië":
De afgelopen jaren heeft de tuinbouwsector zich sterk ontwikkeld in Australië. Momenteel zijn er grote uitbreidingen te verwachten nabij Melbourne, Victoria. Ook gaan er nieuwe projecten plaatsvinden in Adelaide.

Trade mission to Kurdistan/Iraq

Unlock Agriculture and Business

Holland Business Center in Kurdistan Region and Iraq (HBC-KI) is pleased to invite you to the four-day trade mission and conference under the title ‘Unlock Agriculture and Business potentials in Kurdistan/Iraq’ on 18-21 June 2019 in Erbil, Kurdistan Region of Iraq.

Marktbezoek sierteelt

kansen export sierteelt

Door mee te gaan met dit marktbezoek zal je een goed beeld krijgen van de Zweedse markt voor bloemen en planten. Wij zijn als specialist op de hoogte van de kansen en mogelijkheden die deze markt te bieden heeft en wil deze gezamenlijk met jouw bedrijf en jullie producten benutten.

21 oktober: Holland Paviljoen Saudi Agri

De Saudi Agriculture Exhibition 2019 is de grootste beurs in Saoedi-Arabië, welke zich richt op de agrarische sector, pluimveesector, aquacultuur en duurzame tuinbouwtechniek. Wilt u uw export opzetten en/of uitbreiden naar Saoedi-Arabië en meer inzicht krijgen in deze snel groeiende markt?

Pagina's