Tuinbouw (topsector)

7 oktober: Holland Paviljoen Saudi Agricultur

Dit jaar vindt de 37e editie plaats van de Saudi Agriculture exhibition. Vrijwel alle relevante partijen in de agro-food business zijn aanwezig, zoals agenten, dealers, distributeurs, kennisinstellingen en overheden vanuit Saoedi Arabië en de rest van de regio zijn aanwezig.

Holland Paviljoen Internationale Grüne Woche

Bent u geïnteresseerd in het betreden van de Duitse markt en wilt u de Duitse consument leren kennen? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten?

Masterclass Frankrijk

Agentuur- en distributieovereenk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij de verkoop van jouw producten in Frankrijk, is het verstandig om te werken met een handelsagent of een distributeur. Zij beschikken vaak over de noodzakelijke kennis van de lokale markt en hebben een netwerk waar je als verkopende partij gebruik van kunt maken.

Agriculture Against Climate Change exhibition

Namens de Kamer van Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab & de regionale directie Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab nodigen wij Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan de beurs en B2B activiteiten die worden georganiseerd van 27 - 29 september tijdens de 3e editie van de internationale landbouwbeurs Dakhla-Ou

5 t/m 7 maart: Holland Paviljoen AgraMe

5 t/m 7 maart: Holland Paviljoen

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is een grote handelsbeurs binnen haar sector in de MENA regio. Wilt u zich focussen op deze regio?

Marktverkenning Chrysant Frankrijk

Marktbezoek aan Zuid-Frankrijk a

Marketingbureau Sense marketing & more organiseert, in opdracht van de FPC Chrysant van Royal FloraHolland, van maandagavond 1 t/m. woensdag 3 oktober a.s. een marktverkenning naar Zuid-Frankrijk.

Handelsmissie naar Hokkaido

Zuivel & aardappels

Hokkaido is de belangrijkste landbouwregio van Japan, waar 53% van de melkproductie en 80% van de aardappelproductie plaatsvindt. In tegenstelling tot de rest van Japan bestaat de landbouw hier grotendeels uit professionele, grootschalige landbouwbedrijven.

Kansen innovatieve mestverwaardingtechnologie

Wilt u weten wat de marktkansen zijn in de mestverwerkingssector in China? En bent u bezig met ontwikkeling van innovatieve technologie voor verwerken van organische reststromen zoals mest?

Handelsmissie naar Cabo Verde

Handelsmissie met deelname aan de nationale beurs FIC (Feira Internacional de Cabo Verde) in Praia, hoofdstad van snelgroeiende toerisme bestemming Cabo Verde (Kaapverdië).

Pagina's