Dienstensector

Bedrijven deelname SXSW Tradeshow

Neem deel aan SXSW op de tradesh

Howdy!!

Bent u een innovatieve tech of creative start-up en bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met uw innovatieve idee of product? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar South by Southwest (SXSW).

Impact Investment Trip Rwanda & Oeganda

Ontdek investeringsmogelijkheden

Deze 7-daagse trip naar Rwanda en Oeganda staat in het teken van het ontmoeten van ondernemers en het leren kennen van het investerings ecosysteem in Oost-Afrika.

GCC SUPPLY CHAIN & LOGISTICS EXPO &CONFERENCE

Werkt u binnen de sector GCC supply chain en logistiek of bent u geïnteresseerd in deze sector, dan wil ik u bij deze uitnodigen om deel te nemen aan deze geweldige expositie die plaats vindt in oktober 2019 in de hoofdstad van Oman, Muscat.

IBTM World

Van 26 tot en met 28 november vindt in Barcelona het toonaangevende evenement voor de vergaderingen, incentives, conferenties en evenementen industrie plaats: IBTM World. Het congres biedt drie inspirerende dagen vol business, networking en education voor een gemeenschap van internationale leveranciers en kopers.

Holland Paviljoen Op AgroFarm Russia 2019

Deze missie is bedoeld voor firm

East-West Trade & consulting (EWTC) verkondigt met genoegen het allereerste Holland Paviljoen op deze toonaangevende Russische internationale vee-, varkens-, pluimveehouderij en fokkerij vakbeurs.

handelsreis naar Sichuan & Heilongjiang

HANDELSMISSIE
De handelsmissie naar China is er op gericht om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheden die Sichuan Province en Heilongjiang Province bieden.

Flower Expo Ukraine

Tijdens de komende editie van Flower Expo Ukraine, die zal worden gehouden van 16-18 april 2019, zal FlowerFame wederom een Holland Collectief organiseren gericht op alle spelers binnen de sierteeltketen, van handelaren tot kwekers en toeleveranciers.

Welt der Freizeit

B2B Beurs/Congres/workshops

Het evenement Wereld van Vrijetijd (Welt der Freizeit) is een ‘business to business’ event voor de gehele vrijetijdseconomie. Het is gericht op beslissers en vertegenwoordigers van ondernemingen, leveranciers, overheden en organisaties in met name Duitsland en Nederland.

Pagina's