Energie (topsector)

Connecting the StartupDelta, tel Aviv

for Corporate Venture, Startups/

The participants of this Business & innovation Trade Mission are part of the convoy of StartupDelta, headed by Prince Constantijn van Oranje.

Road2theGulfXL: zakendoen in de Golfstaten

Heeft u de ambitie om te ondernemen in de Golfstaten? En wilt u weten welke kansen er zijn voor Nederlandse ondernemers? Kom op donderdag 13 september naar de Road2theGulfXL in Nieuwegein.

Blue Economy Conference Kenia

Heeft u interesse in de Blue Economy? Wilt u meer leren over het innovatief inzetten van water om duurzame welvaart te creëren?

Masterclass Frankrijk

Agentuur- en distributieovereenk

Om goed beslagen ten ijs te komen bij de verkoop van jouw producten in Frankrijk, is het verstandig om te werken met een handelsagent of een distributeur. Zij beschikken vaak over de noodzakelijke kennis van de lokale markt en hebben een netwerk waar je als verkopende partij gebruik van kunt maken.

Start-ups naar Consumer Electronic Show

Bent u een innovatieve techstart-up en op zoek naar wereldwijde kansen? Of bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met innovatieve en high-techproducten?

Agriculture Against Climate Change exhibition

Namens de Kamer van Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab & de regionale directie Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab nodigen wij Nederlandse bedrijven uit om deel te nemen aan de beurs en B2B activiteiten die worden georganiseerd van 27 - 29 september tijdens de 3e editie van de internationale landbouwbeurs Dakhla-Ou

Energy Taiwan Forum

Offhore Wind Power Trade Show

Energy Taiwan Forum - Holland Pavilion 19-21 September 2018

China Wind Power 2018

Trade Show for Wind Power in Bei

From 17-19 October 2018, Holland home of Wind Energy (HHWE) will organize a Holland Pavilion at the China Wind Power 2018 (CWP) in Beijing. The CWP is by far the most important platform in Asia for wind energy companies,. The CWP will focus on both onshore and offshore wind.

Matchmaking - Offshore Energy 2018

Bent u opzoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore energy - olie, gas, wind op zee en andere maritieme energiebronnen?

Pagina's