ICT

Regering Sierra Leone bezoekt Nederland

Plastic Free Rivers & Re-use

Doel van het bezoek aan de TU Delft: onderzoek naar samenwerkingsverbanden bij interventies met betrekking tot het kunststofafvalbeheer.
Voor dit bezoek zoeken we ook bedrijven, vooral op het gebied van afvalbeheer, meer specifiek gericht op o.a. Plastic Recycling, Flood-proof City.

ICT SPRING EUROPE 2019

A two-day event that facilitates the meeting of minds, encourages emulation and networking with industry leaders.

About ICT Spring

Ondernemersreis Hong Kong, Shenzhen, Shanghai

Van 26 oktober tot en met 2 november organiseert handelsroute een factfinding missie naar Hong Kong, Shenzhen en Shanghai voor ondernemers die zich willen oriënteren op zakendoen in China. Voor het programma van deze ondernemersreis is gekozen om Shenzhen en Shanghai aan te doen, en optioneel ook Hong Kong.

Handelsmissie Kroatië

Unieke handelsmissie Kroatië

Echt een unieke handelsmissie zoals men vroeger ook reisde.

Joining adventure in the Global Market

Trade Mission 2019 to China

This network meeting will bring you to all perspectives from China and EU, and will format strategies and methods for your business, products, corporate brands, personal brands to global market !

Target Groups/Sectors:

Internationale technologiebeurs SmartEx

SmartEx is een belangrijke jaarlijkse internationale technologiebeurs die van 11 tot en met 13 april in Beiroet, Libanon, plaatsvindt. De beurs biedt ruimte voor technologische innovatie in de breedste zin van het woord, van Smart Health, FinTech, Cyber & IT Security tot Internet of Things.

Missie Collision Toronto

Beursbezoek en missie voor tech

Van 20-23 mei vindt de snelst groeiende tech conferentie van Noord Amerika plaats in Toronto. Handelsroute.nl zal een ondernemersreis organiseren waarbij deze tech conferentie centraal staat, daarnaast worden er netwerkevenmenten, individuele introducties en bedrijfsbezoeken verzorgd.

Handelsmissie naar InnoVEX Taiwan

Voor Nederlandse start-ups

Ben je een innovatieve techstart-up en klaar voor uitbreiding naar Azië? Wil je zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Taiwanese bedrijven en investeerders?

Pagina's