ICT

SaaStock 2019

SaaStock is het grootste en meest gerenommeerde SaaS event in Europa voor SaaS bedrijven en investeerders. Het is een 3-daags event in Dublin met bootcamps, sprekers en diverse netwerkmomenten.

Vectrix reis naar New York City

Vectrix organiseert voor de 5e keer een reis naar New York City voor ondernemers en investeerders. Wil je meer weten over zaken doen in de VS, horen hoe andere Nederlandse ondernemers dat gedaan hebben, je oriënteren op de mogelijkheden in New York City of gewoon geïnspireerd raken dan is deze reis iets voor jou.

Handelsmissie Zuid-Korea en Japan

Rientjes & Partners organiseert in samenwerking met Jong Management Internationaal (JMI) een handelsmissie naar Zuid-Korea en Japan! De handelsmissie vindt plaats van 31 maart tot en met 7 april 2019.

Smart City Expo World Congress

In november vindt het Smart City Expo World Congress plaats in Barcelona. Smart City presenteert zich als innovatief platform voor gemeenschappelijke stedelijke actie en is dé ontmoetingsplek voor overheden, bedrijven, entrepreneurs, onderzoekscentra en "steden".

VM World Europe

Van 4 tot en met 7 september vindt in Barcelona VMworld Europe plaats. VMworld is een IT evenement voor cloud infrastructure en professionals binnen de digital workspace technology. De beurs staat in het teken van expert insights, innovatie, en het leren van nieuwe vaardigheden voor zakelijk succes.

Gartner ITxpo

Gartner Symposium/ITxpo is de belangrijkste bijeenkomst van CIO’s en senior IT specialisten, waar jaarlijks de nieuwste wereldwijde trends op het gebied van IT en business besproken worden. Het totale aantal bezoekers ligt op meer dan 24.000 bezoekers, waarvan 7.000 CIO’s.

Blockchain World Expo

Als onderdeel van de Internet of Things Solutions World Congress zal het evenement Blockchain World Expo (BWE) georganiseerd worden in samenwerking met Blockchain Ecosystem Network.

IoT Solutions World Congress

Van 29 tot en met 31 oktober vindt in Barcelona het IoT Solutions World Congress plaats. De eerste editie van IOTSWC in 2016 telde 172 exposerende bedrijven en meer dan 8.000 bezoekers uit 70 landen. Dit jaar worden er meer dan 10.000 aanwezigen verwacht.

Pagina's