Kleding en textiel

Vooraankondiging: Holland Paviljoen M&O Paris

De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal. De beurs staat positief bekend om het hoge aantal orders dat op de stands geschreven wordt.

ITMA

ITMA is het toonaangevende textiel- en kledingtechnologieplatform waar de sector elke vier jaar samenkomt om frisse ideeën, effectieve oplossingen en samenwerkingsverbanden voor bedrijfsgroei te verkennen.

Vibrant Gujarat Global Summit 2019 India

Holland Paviljoen en matchmaking

Heeft u interesse in zakendoen in India? Bent u op zoek naar geschikte zakenpartners in dit land? Kom dan 18 tot en met 20 januari naar de Vibrant Gujarat Global Summit in India.

Ventura Future

Following a successful first edition, Ventura Future returns next year to the Milan Design Week (9 to 14 April 2019) at a brand-new central location for a new event. And it’s packed full of revolutionary, innovative and ground-breaking design focused on future visions.

Sales contract en de Incoterms

De Incoterms voor Sales

Bij het opstellen van een verkoopcontract maken de Incoterms® een belangrijk deel uit van de overeenkomst. De Incoterms® bevatten regels omtrent de overgang van risico’s en kosten van de verkoper naar de koper. Ook zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden met betrekking tot vervoer van goederen hierin bepaald.

Shoesroombymomad

Internationale vakbeurs voor Sch

ShoesroombyMomad, de internationale vakbeurs voor schoenen, lederwaren en accessoires in Spanje is de meest toonaangevende beurs waar diverse Spaanse en internationale bedrijven zich presenteren tijdens met hun nieuwste collecties.

Bisutex

Internationale juwelen en access

De internationale juwelen en accessoires beurs, Bisutex vindt in 2019 vindt plaats van 6 februari t/m 10 februari in Madrid. De beurs vindt twee maal per jaar plaats zodat de bedrijven en merken hun nieuwste seizoensgebonden collecties kunnen tonen.

Intergift

Vakbeurs voor decoratie en inter

Bij Intergift kunt u als Nederlandse bedrijf en ondernemer de meest innovatieve en nieuwe trends in de wereld van decoratie en interieurdesign in de breedste zin van het woord ontdekken, samen met modieuze huishoudelijke goederen (textiel, serviesgoed, verlichting) evenals de nieuwste fantasie geschenken, relatieges

MOMAD is Fasion!

Mode vakbeurs

Van galajurken tot sportoutfits op "MOMAD is Fashion" vind je het allemaal. MOMAD is namelijk een van de grootste vakbeurzen op het gebied van mode in Europa.
De beurs vindt tweemaal per jaar plaats en veel bedrijven en merken presenteren hier de nieuwe collecties.

Pagina's