Kleding en textiel

Handelsmissie Kroatië

Unieke handelsmissie Kroatië

Echt een unieke handelsmissie zoals men vroeger ook reisde.

Ondernemersmissie TechTex Duitsland

Het segment technische textiel zorgt voor 60% van de branche omzet in Duitsland. Ook blijft het segment naar verwachting groeien en wordt er veel aandacht besteed aan ontwikkeling. De TechTex sector is in Duitsland ook nauw verbonden met haar topsectoren. Ook vindt er ieder jaar in Frankfurt de Techtextil plaats.

Joining adventure in the Global Market

Trade Mission 2019 to China

This network meeting will bring you to all perspectives from China and EU, and will format strategies and methods for your business, products, corporate brands, personal brands to global market !

Target Groups/Sectors:

Fashion Missie naar Istanbul

Bent u actief op zoek naar nieuwe contacten in de kledingindustrie, en benieuwd wat producenten uit Turkije u te bieden hebben? Of bent u al bekend met de Turkse kledingindustrie en wilt u uw contacten vergroten? Dan is uw aanwezigheid tijdens de Istanbul Fashion Week onmisbaar!

Holland Paviljoen M&O Paris

Uitnodiging: Dutch Design Pavili

De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal. De beurs staat positief bekend om het hoge aantal orders dat op de stands geschreven wordt.

ITMA

ITMA is het toonaangevende textiel- en kledingtechnologieplatform waar de sector elke vier jaar samenkomt om frisse ideeën, effectieve oplossingen en samenwerkingsverbanden voor bedrijfsgroei te verkennen.

Ventura Future

Following a successful first edition, Ventura Future returns next year to the Milan Design Week (9 to 14 April 2019) at a brand-new central location for a new event. And it’s packed full of revolutionary, innovative and ground-breaking design focused on future visions.

Sales contract en de Incoterms

De Incoterms voor export sales

Bij het opstellen van een verkoopcontract maken de Incoterms® een belangrijk deel uit van de overeenkomst. De Incoterms® bevatten regels omtrent de overgang van risico’s en kosten van de verkoper naar de koper. Ook zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden met betrekking tot vervoer van goederen hierin bepaald.

Bisutex

Internationale juwelen en access

De internationale juwelen en accessoires beurs vindt twee maal per jaar plaats zodat de bedrijven en merken hun nieuwste seizoensgebonden collecties kunnen tonen.

Pagina's